Kassai Viktor ereklyék – utolsó lehetőség!

Vatera Exkluzív aukciónk keretében ma (szerda) 16:00-ig licitálhatnak Kassai Viktor, a 2010-es focivébé magyar sztárrésztvevője által felajánlott relikviáira! Az aukció keretében a sztárjátékvezető az USA – Ghána nyolcaddöntőn viselt mezére, illetve a játékvezetés nélkülözhetetlen kiegészítőire, a sárga- és piroslapra, illetve a bírói sípra licitálhatnak!

Az aukció bevételét – ahogy Premier aukcióinknál is -, jótékony célra fordítjuk, az aukció végösszegét a Virtuális Játék, Sport és Szabadidő egyesület részére ajánljuk fel, ezzel is támogatva a rászoruló, sérült gyermekek fejlesztését! Kihagyhatatlan lehetőség, a felajánlott tárgyakat kizárólag a Vaterán szerezhetik meg, az aukció 2010. szeptember 08-án 16 órakor zárul, licitre fel!

Nézze meg Kassai Viktor exkluzív árverését! »

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.