Megújult a főkategóriák oldala!

Vaterafutár

Ahogy az elmúlt hetekben, az elkövetkezendőekben is egyre több apró kis változtatással, finomítással, módosítással találkozhatnak majd a Vatera oldalán.

Nemrégiben megújítottuk a Személyes menü egyes elemeit, mától pedig új struktúrájú kategória nézettel találkozhatnak a Vaterán. Ezen túl ha valamelyik főkategóriára kattintanak az oldalon található kategória menüben, az alábbi képen látható, megújított elrendezésű oldallal találkozhatnak.

Amennyiben a főoldalon egy főkategóriára kattintanak, az alábbi változásokkal találkozhatnak:

  • A kategória oldalon található felső sávban, a kiemelt narancssárga részben láthatják mindig az aktuális főkategória megnevezését.
  • Ezt követően az oldal tetején található részen jelennek meg a főkategóriához tartozó egyes alkategóriák, listába rendezve.
  • Az alkategóriák alatt található részben kerülnek megjelenítésre a kiemelt aukciók, váltakozóan, melyek a „listázások elejére” opciót választó eladók termékeiből kerülnek kiválasztásra véletlenszerűen.
  • Ez alatt pedig az Alkategóriák alkategóriáit találhatják meg kilistázva. Itt láthatják számszerűsítve is, hogy az egyes alkategóriákban mennyi termék található.

Ha az egyes alkategóriákra kattintanak, az alkategóriában található, már a korábban megszokott listázási nézettel találkozhatnak.

Amennyiben Önöknek a régebbi megjelenítés jobban tetszett, lehetőség van továbbra is a megszokott nézetet használni, ezt a kategória nézet jobboldali oldalsávjában található „Váltás az aukciókat listázó régebbi főkategória oldal megjelenítési módra” linkre kattintva érhetik el.

5 comments

  • Nekem a régi jobban bejött! Még véletlenül sem tudom a fotókat eltalálni! Összevissza ugrál, kimondottan idegesít, hogy nem tudom fényképen megnézni, mielőtt kattintok. Mi lehet ennek az oka?

  • Üdv! Én megpróbáltam áttenni másik(?) kategóriába. Egyrészről léteznek ugyanazok, mint amiben voltak, de egyébként sem történik semmi, a listába ugyanúgy visszateszi a termékeket….

  • Hali nekem személy szerint jobban bejött a régi főkategória, mert ott nem volt ennyire feldarabolva a kategória fa és belehetett egyszerre jelölni egy kategóriát és bejelöltem hogy melyik indult és járt le 24 órán beleül és én így böngésztem.Most is meglehet csinálni ezt csak az al kategóriáknál de így többször kell belépnem ugyan abba a fő kategóriába és beállítania keresést.Ezért ha lehetne a keresési beállítást vissza hozni a fő kategóriákhoz is.kösz.üdv.

  • Na még egy, illetve két észrevétel:

    Ez csak baki: kerestem, keresgéltem a leírás szerint a bal oldalon, hol van a régi nézetre váltás. Végül csak megtaláltam a jobb oldalon….

    De ha már lehet választani, hogyan szeretném nézni, nem lehetne ezt is beállíthatóvá tenni a személyes menüben?

    Üdvözlettel: Tamási András

  • Amit hiányolok róla: miért nem lehet már itt szűrni?
    Én gyakorlatilag úgy keresek, hogy naponta belépek, néha többször is, kiválasztom a kategóriát, majd megadom, hogy az utolsó hány órában feltett termékeket mutassa.

    A másik dolog, bár nem ide tartozik. Jó lenne, ha a személyes beállításoknál meg lehetne adni, mi a kedvelt nézet. Én pl. mindig a “nagy képekkel” módot választom, minden keresés után egy “felesleges” újratöltés.

    Üdvözlettel: Tamási András

Vélemény, hozzászólás?