4 milliót visszafizetünk!

blog_headerMost tényleg megéri a Vaterán kereskedni, hiszen ha szerencsés, visszafizetjük pénzét!

A játék időtartama alatt, most február 28-ig visszanyerheti eladása, vagy vásárlása összegét! A Joker lány napi 100.000 forintot oszt szét a Vaterázók között. Nincs más dolga ehhez, mint vaterázni, hiszen minden a promóció időtartama alatt nyélbe ütött, lezárt és pozitívan értékelt aukció automatikusan részt vesz a sorsoláson.

A kisorsolt aukciók vásárlóinak és eladóinak is visszafizetjük a vásárlás összegét, így ha Ön vásárolt, visszakaphatja pénzét, ha pedig értékesített, megduplázhatja az aukció értékét naponta 50.000 Ft-os értékhatárig.

Így ha ön egy nap 50.000 Ft értékben vásárolt, és 50.000 Ft értékben eladta termékeit a Vaterán, akár napi 100.000 Ft-ot is visszakaphat! A Joker lány azonban nagyon szigorú, a 2000 Ft-nál kisebb végösszegű aukciók a játékban nem vesznek részt.

Nézze meg a pontos szabályzatot és a játék részleteit, és legyen Ön a szerencsés, akit kihúz a Joker lány! Részletek»

Ne feledje, 4 millió van a pakliban!

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.