Top keresések – december

Ismét eladóink figyelmébe ajánljuk az elmúlt hónap kereséseinek toplistás kulcsszavait. Az alábbi listában találhatnak címszó alapján összesített kereséseket, illetve ezúttal is az Önök kéréseinek megfelelve közzétesszük azokat, amelyek inkább a férfiak, illetve amelyek inkább a női vásárlók között népszerűbbek.
Top 10 keresések a Vatera oldalán

TOP 10 általános keresés
iPhone
Ed Hardy
Laptop
Nike
Playboy
PSP (PlayStation Portable)
Adidas
GPS
PS2 (Play Station 2)
XBox 360

Nők körében népszerű Top 10 keresések:

TOP 10 kulcsszó – Nők körében
csizma
akvárium
táska
Louis Vuitton
Zara
Hello Kitty
cipő
Gucci
IKEA
arany ékszerek

Férfiak körében népszerű Top 10 keresések:

TOP 10 kulcsszó – Férfiak körében
iPhone
laptop
PSP (PlayStation Portable)
GPS
PS2 (PlayStation 2)
XBox 360
Nokia
gitár
LEGO
PS3 (PlayStation 3)

Mire jó ez?
A keresések segítenek a hatékonyabb aukciózásban, hiszen eladóink láthatják, az adott időszakban mely termékeket, márkákat keresték a vásárlók leginkább, mely kategóriák a legnépszerűbbek. Ha ezen felhasználóink által keresett témákban, kategóriákba töltenek fel termékeket, az nagyban növeli az aukció sikerességét. A keresett termékek, márkák listája folyamatosan változik, számos szezonális tényező is befolyásolja azokat. Ezért a későbbiekben a fenti listákat folyamatosan közöljük eladóink számára itt a blogban, érdemes tehát rendszeresen visszalátogatni.

15 hozzászólás »

 
 • Oscar60 szerint:

  Ez nagyszerű szerintem! De miért nem lehet top 20 vagy 50 vaqgy akár 100?

 • Korán Lajos szerint:

  Nagyon jó szolgáltatás itt mindenki megtalálja amit keres. Nelem is sikerült vennem egy háztartási gépet nagyon jó áron és egy korekt eladótol. Naponta nézegetem.
  üdvözlettel:lajos

 • Vateratibi szerint:

  megfontoljuk, de a top 10 relevánsabb statisztikát ad, ezek a kiemelkedőbbek az adott időszakban. A top 100-ban sokszor hasonlóak vannak, viszont ezek prioritása időnként, szezonálisan változik, ezért a top10-es listák érdekesebbek igazán.

 • tomaszon szerint:

  Minden szép és jó örülök h van ilyen oldal. De ebben a rohanó világba meg kell h mit vesz az ember mert nem lehet tudni h holnap mi lesz. Mert ezek a dolgok nem a mai fizetésnek felelmnek meg.Dupláját kéne keresni h meg engedhetje az ember magának

 • jarokazsuzsa szerint:

  Szerintem is jo ez a rangsor inkáb böviteni kelene más termékkel , de nincs ojan nagy kereslete min az ájpodnak most ez a menö üdv zsuzsa

 • Pajkos László szerint:

  Szerintem is jó ötlet ez a toplistás móka de még biztos vannak jobb ötletek is amik a jövőben lesznek. Várjuk őket türelemmel. Üdv.: Pajy

 • Vateratibi szerint:

  Laci, ha van ötleted, szeretettel várjuk, téged mi érdekelne! Akár itt kommentben, vagy akár ha a Témafelvetéshez beküldöd!

 • hg001 szerint:

  Mi a túróért kattantak úgy rá a nők az akváriumra? 🙂

 • belkop szerint:

  A Top 10 listának a bővitését legalább 50-re én is jónak tartanám.

 • KorMany szerint:

  top 100 szerintem is jobb lenne, annak elenére hogy HASONLÓ kulcsszavakat adnak meg, így legalább lehetne tudni hogy nevezzük el a terméket… mindenki csak jobban járna (szerintem)

 • cat7505 szerint:

  Ez mind nagyon szép, ezek csak keresések, ergo sz@rt sem ér az egész!
  Más dolog amit csak nézeget az ember, és amit meg is vesz….
  Részemről jobban tudnák használni egy termék oldalak megnyitásait számoló összesítést DE nem csak top termékre, hanem top termék kategóriákra vetítve is!
  Amúgy meg ezt a listát szem ráncolva nézegetem, lehet hogy bennem van a hiba……egyik szót sem írtam még a keresőbe 5 év alatt!
  Másoknak nem furcsa ez???

 • cat7505 szerint:

  Még maradt bennem 5let, de a hasonló tanácsokért máshol szívesen fizetnek, tehát ingyen nincs több….sorry!

 • Vateratibi szerint:

  A javaslatokat köszönjük, megnézzük mit tehetünk ez ügyben!

 • ADA777 szerint:

  Érdekes -számomra – látni, ahogy mennek vándorútra a könyvek … nagyon jó tevékenységnek gondolom a Vatera működését …

 • feco90 szerint:

  Más az amit megnéznek,és más amit megvesznek!

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.