Elindult a hivatalos Vatera blog!

Vaterafutár

Üdvözöljük a Vatera.hu hivatalos blogján! Most induló blogunkban rendszeresen frissülő információkkal szolgálunk a piactér külső és belső életével kapcsolatban.

A blogban többek közt foglalkozunk majd a Vaterával kapcsolatos hírekkel, eseményekkel, történésekkel is. Rendszeresen olvashat új szolgáltatásainkról, illetve az azokkal kapcsolatos esetleges változásokról is.

Megpróbálunk válaszokat adni a közérdekű felhasználói kérdésekre, észrevételekre, és foglalkozunk az eladókat és a vásárlókat érintő aktualitásokkal is. Tanácsok a biztonságos aukciózáshoz, tippek és javaslatok a hatékony eladáshoz. Minden, amit a Vateráról és az aukciózásról tudni érdemes!

Várjuk az Ön észrevételeit is, ha szívesen olvasna valamiről, küldje be ötleteit a Témafelvetés oldalunkon, vagy írjon hozzászólást az aktuális bejegyzéseinkhez!

A bloggal kapcsolatos információkért olvassa el Súgónkat, ahol választ adunk néhány esetlegesen felmerülő kérdésre. Hogy ne maradjon le további bejegyzésekről, ne felejtsen el feliratkozni RSS csatornánkra!

4 comments

  • Sziasztok! A kilépés fül miért tűnt el a felső címsorokból? Csak a alap alján tudok újabban kilépni!! Nagyon nem praktikus….;-(
    Van ennek valami “okos” indoka?

  • Kedves Lajos!

    “Nem mi vagyunk ezért a cégért,hanem ez a cég van az eladókért és a vásárlókért” – éppen ezért érezzük kötelességünknek az alapvető biztonsági feltételek biztosítását.

    Ennek egyik eleme a nehezebben kitalálható jelszó, ennek alkalmazására, és a régi megváltoztatására (amennyiben szükséges) januártól 6 hónapon keresztül kértük felhasználóinkat.

    A jelszó megváltoztatásával a Vatera önmagában nem jut bevételhez, ezért az összefüggést nem is értjük.

  • A minap jelezte a gép,hogy a mintegy 5 éves jelszavam nem jó neki,mert rövid.Írtam a Vatera rendszergazdájának egy levelet,hogy nem kívánom öt év után megváltoztatni a jelszavamat,amire azt igérték,hogy pár napon belül válaszolnak,majd egy hét múlva megint ugyanezt az igéretet kaptam.Azóta /kb három hét/ még igéretet sem kaptam.Gratulálok a cégnek,hogy ilyen inkorrekt ,és hanyag.Közlöm a jelszavam nem változtatom meg és itt abbahagytam a vaterázást.Javaslom másnak is,hogy tegye ezt.Nem mi vagyunk ezért a cégért,hanem ez a cég van az eladókért és a vásárlókért,hiszen minden eladás után pénzt kap./pontosan mennyit hogyan nem tudom mert én idáig 100 nál több esetben csak vásároltam,el nem adtam, nem is fogok./A szöveg,hogy az én érdekemben változtassam meg a jelszavam az egyszerűen nevetséges.Én vállalom amit teszek.A rendes nevem is.A Vatera érdeke,hogy megváltoztassuk mert így ők biztossabban pénzhez jutnak,az eladásokból származó bevétel/ha jól tudom 6% hoz./az eladások után folyik be.Minekutána a legjobb tudomásom szerint gondjaik voltak a pénzek beérkezésével kapcsolatosan így most minket felhasználókat akar arra kötelezni,hogy változtassunk,mert akkor neki biztosabb a jövedelme./ez olyan mintha egy étteremben csak tökfőzeléket lehetne kapni,és aki nem akar éhezni egye azt,mert mást nem adunk./Nincs evvel semmi ellenérzésem,mindaddig míg nem velem akarják a saját hasznuk biztosítását megoldatni,és legalább reagálnának a megjegyzésekre,ha már kétszer megigérték.Tisztelettel.

  • Örvendetes esemény, s valóban hírértékű információ, hogy a Vatera is blogolásra adta a fejét. Valószínű, hogy eredményesebb lesz üzletpolitikája, hiszen rengeteg háttérinformációt sűríthet ide azoknak az érintetteknek, akik vagy érdekeltek, vagy csak érdeklődők.
    Tisztában vagyok azzal, hogy nem e helyütt ildomos javaslatot tenni, ám a jobbító szándéktól vezérelten mégis kísérletet teszek rá, nevezetesen: mielőbb integrálni az ún. mikroblogolást /Twitter/ az oldal menübe! A stratégiai partnerekről már nem is szólva, sőt átjárhatóságot biztosítva a Vatera.hu -ra is. Néhány fontosabb fogyasztóvédelmi linknek is helyet kellene szorítani, természetesen aktuálsi RSS feedekkel felturbózva.

Vélemény, hozzászólás?