Új terméklap sablonok!

Aktuális, Vaterafutár
Vatera terméklap sablon - Bélyeg
Vatera terméklap sablon - Bélyeg

Eladóinknak termékfeltöltéskor lehetőségük van választani új terméklap sablonok közül, amikkel egyedibbé tehetik aukciójukat. A terméklap sablonok 22 változatban állnak rendelkezésükre, az univerzális sablonokon kívül lehetőség van a népszerű kategóriákhoz kapcsolódó sablonok használatára is. Így választhatnak többek között baba-mama, bélyeg, autós vagy számítástechnikai téma közül is.

Vatera terméklap sablon
Vatera terméklap sablon

Hol tudja kiválasztani?

Termékfeltöltéskor a termékleírás szerkesztője alatt talál egy legördülő menüt, melyből egyszerűen kiválaszthatja az önnek tetsző sablont. Az új kinézet kiválasztáskor megjelenik a szerkesztőben is, így könnyen el tudja dönteni, melyik passzol az ön termékéhez legjobban.

Vatera terméklap sablon kiválasztása
Vatera terméklap sablon kiválasztása

Miért jó?

A terméklap sablonokkal egyedibbé tehetik licitoldalukat, másrészt pedig ezek a terméklapok jobban megjegyezhetőek, kiemelkednek a kategória többi, egyszerű termékei közül. A részletes termékleírás és mellé a sablon esetleges illusztrációként egy sokkal minőségibb terméklapot eredményeznek. A jó, minőségi terméklap pedig a sikerrel záruló aukciók egyik titka.

Dobja fel Ön is terméklapját, tegye vonzóbbá kínálatát az új terméklap sablonokkal!

One thought on “Új terméklap sablonok!

Vélemény, hozzászólás?