Szabadságra mentem!

Kávészünet

A kitartó hőségnek és a csábító hosszú hétvégének köszönhetően nagyon sokan indulnak pihenni ezekben a napokban. Ezzel nincs is probléma, hiszen muszáj időnként kifújni a gőzt, viszont ha eladóként is vaterázol, akkor indulás előtt fusd át a listát, hogy a nyaralásról visszatérve se szakadjon a nyakadba a világ.. 😉

Az aukciók és a fixáras termékek időzítése

Ha nem szeretnéd idő előtt leállítani az aukciókat a nyaralás idejére, akkor időzítsd úgy őket, hogy nagyjából a hazaérkezésedkor járjanak le. Minden információt írj le a termékleírásban, és a szállítással kapcsolatban is, hogy minél kevesebbet kelljen kérdeznie a vevőnek.

Tartsd fejben, hogy a fixáras hirdetéseket bármikor megvásárolhatják (az eladónak 3 munkanapon belül fel kell vennie a kapcsolatot a vevővel), így ezeknek a hirdetéseknek az indulását a pihenés utolsó napjaira időzítsd vagy akkorra, amikor már dolgozol. A Nem eladott hirdetéseidet egy kattintással újraindíthatod a Személyes menüben!

A Tartós tár megőrzi a hirdetéseidet

Ha hosszú, több hetes vagy hónapos pihenésre mész, akkor vedd igénybe az ingyenes Tartós tár szolgáltatást, amivel akár több száz hirdetés termékleírását, képét és egyéb adatot is elmenthetsz, majd egy kattintással újra visszatölthetsz a vaterás fiókodba, hogy újra meghirdethesd őket.

Automatikus értesítő email a vásárlóidnak

Ha nem szeretnéd világgá kürtölni, hogy nem vagy elérhető, akkor tökéletes megoldás lehet a vevőknek küldött automatikus üzenet. Az eladási beállításokon belül a Vásárlási értesítő opciónál tudod beírni a szöveget és megadhatod a bankszámlaszámodat is. Ezt az üzenetet csak azok a felhasználók kapják meg, akik vásároltak tőled.

Felhívom az eladót opció

A váratlan hívások elkerülése érdekében az aktív telefonos kapcsolatfelvétel lehetőségét még a szabadság előtt érdemes inaktiválni az Eladási beállítások – Telefonos elérhetőség fül alatt. Ne felejtsd el a pihenés után visszakapcsolni, hogy elérhessenek a vásárlók!

Utolsó simítások

Hogy tényleg nyugalomban tudj pihenni, akkor gondoskodj arról, hogy ne maradjon elvarratlan szál a Vaterával kapcsolatban. Add fel a kifizetett csomagokat, írd meg az elmaradt értékeléseket. A futó hirdetések leírásában adj meg minden információt a termékkel és a szállítási lehetőségekkel kapcsolatban is, hogy minél kevesebb kérdés merüljön fel a vásárlással kapcsolatban. Válaszolj a beérkezett kérdésekre és üzenetekre.

Szabadság alatt is vásárolhatsz!

Manapság már nem ördögtől való, ha nyaralás alatt kedved támad vaterázni valami szépet! Szerencsére már annyi vaterafutáros csomagautomata és átvevő pont van, mint égen a csillag, szóval keresd meg a nyaralóhelyedhez legközelebbit és kérd oda a szállítást.

Nagyon jó pihenést minden éppen nyaraló vagy szabadságra készülődő vaterásnak!

Vélemény, hozzászólás?