0Ft feltöltési díj és KIEMELÉSEK FÉLÁRON csak ezen a héten!

Aktuális

TŰNJ KI A TÖMEGBŐL, ÉRJ EL TÖBB VÁSÁRLÓT!
Eladóként már biztosan megtapasztaltad, hogy egy megfelelően kiválasztott kiemeléssel a meghirdetett terméket akár 10-szer többen megnézik!

Adj fel egy hirdetést feltöltési díj nélkül, és próbáld ki hozzá valamelyik kiemelést vagy akár az összeset MOST FÉLÁRON!

ADJ FEL EGY HIRDETÉST MOST »

FONTOS! Az 50%-os kiemelés kedvezményt KIZÁRÓLAG AZ ÚJ HIRDETÉS FELTÖLTÉSÉVEL EGYIDŐBEN lehet a hirdetéshez hozzá adni! A már futó hirdetésre utólag a kedvezményes kiemelést nem lehet igénybe venni.

AZ AKCIÓBAN MOST FÉLÁRON ELÉRHETŐ KIEMELÉSEK:
Szalag kiemelés (150 Ft helyett 75 Ft)

Válassz a hirdetésedre látványos kék színű szalagot egyedi felirattal (pl: AKCIÓ, LEÁRAZTAM, GYÖNYÖRŰ, BOMBA AJÁNLAT, BONTATLAN, HIBÁTLAN, RETRO, RITKASÁG, ÚJ), így még jobban kiemelheted a listázóban és a terméklapon is.

Listázások elejére (400 Ft helyett 200 Ft)

Jelenítsd meg hirdetésed a találati lista elején, a kiemelt ajánlatok között is. A lista elején levő termékeket sokkal többen látják, többen kattintanak rájuk, így többszörösére nőhet a sikeres eladás valószínűsége.

Terméklink a nyitólapon (600 Ft helyett 300 Ft)

Tedd ki hirdetésed a Vatera főoldalára! A nyitóoldalon a Kiemelt ajánlatok rovatban egyszerre 8 szponzorált hirdetés jelenik meg véletlenszerűen, amennyiben a hirdetés még legalább fél óráig aktív.

Színes kiemelés (120 Ft helyett 60 Ft)

Hirdetésed narancssárga megkülönböztetéssel jelenik meg a listaoldalon, kiemelve azt a többi közül. Keltsd fel a látogatók figyelmét, élj a háttérszínezéssel!

Bekeretezés (80 Ft helyett 40 Ft)

Szürke kerettel veszi körül a terméket a listaoldalakon. Tipp: A háttérszínnél sötétebb, ezért a két kiemelés együttes használata még inkább felkelti a figyelmet, és vonzza a látogatókat!

Félkövérrel szedett cím (100 Ft helyett 50 Ft)

A félkövér betűvel szedett hirdetés cím látványosan kiemelkedik a listázó oldalakon, így sokkal több látogatót vonz, megnövelve a sikeres eladás esélyét.

Alcím a listázóban és a terméklapon (100 Ft helyett 50 Ft)

Az alcím használata jelentősen növelheti a termékedre kattintók számát, hiszen pontosabb információkat kaphatnak a hirdetésről egyetlen pillanat alatt.

5 perces hosszabbítás csak aukcióknál! (50 Ft helyett 25 Ft)

Az aukciók nagy részénél a licitek többsége a lezárást megelőző 15 percben érkezik. Ha szeretnéd a termékedért kapható legmagasabb összeget elérni, ez a funkció sokat segíthet, hiszen ha az aukció utolsó 5 percében érkezik rá licit, akkor további 5 perccel tolódik ki a zárás.

Licitálók elrejtése (50 Ft helyett 25 Ft)

Akkor érdemes ezt a lehetőséget választanod, amennyiben olyan aukciót hirdetsz meg, ahol a vevőidnek biztosítani szeretnéd az anonimitást. Ha ezt választod, a licitálók nem jelennek meg a licittörténetben, és a nyertes neve sem fog megjelenni az értékelési oldalon.

FONTOS TUDNIVALÓK LISTÁZÁSI (TERMÉKFELTÖLTÉSI) DÍJ MENTES HÉT ÉS A KIEMELÉS AKCIÓ RÉSZLETEIRŐL:

 • A termékfeltöltési díj (a továbbiakban: feltöltési díj) mentesség és a hozzá kapcsolódó kiemelés akció 2023. szeptember 18. 00:00 és 2023. szeptember 24. 23:59 közötti időtartamra vonatkozik, és a Vatera (https://www.vatera.hu/) ,valamint a TeszVesz (https://www.teszvesz.hu/) oldalakat érinti;
 • Az 50%-os kedvezmény csak a kiemelési díjakra, az ingyenesség pedig csak a listázási (feltöltési) díjra vonatkozik, a Vatera és a TeszVesz díjszabásában foglalt egyéb díjakat, így a jutalékot, és a minimálár díjakat nem érinti.
 • Az 50%-os kiemelési díj kedvezmény az alábbi kiemelések díjakra vonatkozik: Terméknév lista elejére vétele; Szalag kiemelés; Félkövér kiemelés terméklistában; Bekeretezés; Színes kiemelés; Alcím a listázókban/terméklapon; 5 perces termékhosszabbítás; Terméklink a nyitólapon; Licitálók elrejtése;
 • A kedvezmények az adott időszakban a Vaterára/TeszVeszre újonnan feltöltött termékekre vonatkoznak, vagyis az újraindított termékekre nem;
 • Az akciós kiemelést csak az új hirdetés feltöltésével egyidőben lehet a hirdetéshez hozzá adni, már futó hirdetésre utólag nem lehet akciós kiemelést igénybe venni;
 • A fenti időszakban újonnan indított termékek a Vatera, illetve a TeszVesz szokásos listázási feltételeinek megfelelően, maximum 21 napig lesznek elérhetőek az oldalon.
 • A listázási díj mentesség és a kiemelés akció a hirdetésfeladáskor előre beidőzített hirdetésekre is vonatkozik, amennyiben az indulás 2023. szeptember 18. 00:00 és 2023. szeptember 24. 23:59 közötti időtartamra van beállítva.
 • Amennyiben a hirdetéshez automatikus újraindítás került beállításra, a hirdetés újrainduláskor már teljes áron kerül felszámításra a hirdetéshez beállított kiemelés(ek) díja – feltöltés során erre vonatkozóan beállítható, hogy újrainduláskor is maradjon-e a hirdetésen a kiemelés teljes áron vagy sem;
 • 2023. szeptember 25. napján 00:00-tól a termékek a szokásos listázási feltételekkel és díjon lesznek ismét feltölthetőek az oldalakra;
 • A listázási díjmentesség és a hozzá kapcsolódó kiemelés akció (a fentebb leírtak alapján és az ott megjelölt időtartamban) a mobileszközről indított termékfelöltésre is vonatkozik;
 • A termékfeltöltésre és Vaterán, valamint a TeszVeszen történő felhasználói tevékenységre, működésre a jelen információk, valamint a Vatera Általános Felhasználási Feltételei (a továbbiakban: ÁFF.) és a TeszVesz Felhasználási Feltételei (a továbbiakban: FF.) irányadóak
 • A Big2 Platform Kft. fenntartja a jogot a jelen akció bármikor történő felfüggesztésére, leállítására, beszüntetésére, feltételeinek módosítására.

Vélemény, hozzászólás?