Új szolgáltatás a Vaterán – Kiemelt árverési naptár

Fejlesztések

Szeretnénk bemutatni legújabb vaterás szolgáltatásunkat, a Kiemelt árverési naptárt, amely a nagy értékű, több tételből álló minőségi árveréseket helyezi fókuszba, ahol az egyes tételekre egymást követően lehet 1 Ft-ról licitálni. A Kiemelt árverési naptárban található árveréseket kiemelt megjelenések segítik, ami statisztikáink szerint több megtekintést, illetve magasabb elkelési árakat eredményezhet a licitálások során.

Hol találod a kiemelt árveréseket a Vaterán?

A naptár az összes Gyűjtemény kategória listázóoldalon és a Vatera katalógus oldalain is megtalálható, vagyis minden a gyűjtemény kategória iránt érdeklődő vaterás felhasználó találkozhat vele. A kiemelt árveréseken jelenleg numizmatikai és militária termékekre lehet licitálni, de a jövőben bővülni fog az árverezők köre más kategóriákban ( régiségek, könyvek-újságok és filatélia ) aktív eladókkal is.

Hogyan működik a kiemelt árverés?
  • A kiemelt árveréseknél a naptárban megjelenik az aukció, és onnan elérhető az adott napi árverés. A lejárat közeledtével a naptár feletti Közelgő kiemelt árverések cím alatt is kiemelésre kerül az árverés. Az aukció eseménynaptárba kerülésekor, valamint az árverés napján is a felhasználók e-mailt kapnak az eseményről.
  • A kiemelt árverésben szereplő termékeket a szokásos módon kell feltölteni a Vatera piactérre, azonos lejárati nappal. Azt javasoljuk, hogy a sikeres eladás érdekében 1-2 percenként kövesse egymást a tételek lejárati ideje. Bármilyen Vatera kiemelés vagy extra szolgáltatás (pl. 5 perc hosszabbítás) használata megengedett.
  • A kiemelt árverések esetében csupán egy alapvető feltétel van, hogy 1 forintos aukcióként legyenek a termékek meghirdetve, illetve, mivel a kiemelt árverésekkel a célunk, hogy vásáróinknak minőségi árveréseket tudjunk kiajánlani, ezért a beérkezett jelentkezések előzetes minősítésen mennek keresztül, és fenntartjuk a jogot, hogy felülbíráljuk az árverés naptárba kerülését.
  • A minimál ár beállítására van lehetőség, de a statisztikák szerint a felhasználók aktívabban licitálnak a minimál ár nélküli termékekre.

 

Hogy tudsz jelentkezni a kiemelt árverésekre termékeiddel?

Ha eladóként szeretnél a naptárba bekerülni, akkor a https://www.vatera.hu/kiemelt-arveres oldalon a jelentkezés gombra kattintva, a felugró űrlapon keresztül tudsz jelentkezni.

Az árveréseknek az eladók számára alkalmi díja van, ami árverési eseményenként értendő és összege 16.000 Ft / aukciós nap. A vevők számára a kiemelt árveréseken való részvételnek és licitálásnak semmilyen költsége nincs.

További hasznos információk

  • Az árverési események külön oldalon nyílnak meg, ha éppen valamelyik kategóriát böngészted, az is nyitva marad, és később folytathatod a nézelődést.
  • A kiemelt árverések rész a bal oldalon, az alkategóriák és a különböző szűrési feltételek alatt jelenik meg. Előbb a Közelgő kiemelt árverések tűnnek fel, és alatta látható a Kiemelt árverési naptár. A közelgő események bármelyikére kattintva megnyílik a kiválasztott aukció.
  • A naptárban piros színnel jelöljük az eseményeket. A színes pontra kattintva megjelenik az adott napi esemény vagy események. Nincs más teendő, mint rákattintani az adott nap eseményére, és megnyílik a kiválasztott aukció.
  • A megnyitott árveréseket alaphelyzetben időrendi sorendbe rendezzük, így a legkorábban lejáró termék lesz legfelül, de a sorrendet módosíthatod saját preferenciád (alkategóriák, népszerűség stb.) szerint.

Vélemény, hozzászólás?