Két hónap alatt a 100 forintból több mint 4 millió lett!

Aktuális

Újabb lépésen van túl a jótékonysági kihívás sorozat, ahol Hajnóczy Soma bűvész megpróbálja a lehetetlent, 100 Ft-ból házat fog venni, amit aztán felajánl egy rászoruló családnak!

A több részből álló kihívás lényege, hogy Soma elárverez egy 100 Ft-ból vásárolt tárgyat a Vaterán, majd az aukción befolyt összegből vásárol egy másik, értékesebb terméket, amire újra licitálni lehet. Az összeg remélhetőleg aukcióról aukcióra egyre több lesz, a végcél egy vidéki ház, amit oda ajándékoz egy rászoruló családnak! ❤

Az utolsó blogos bejelentkezésünk óta rengeteg minden történt, jó és rossz értelemben is, de a PlayStation 5 konzolos sztori szerencsére happy enddel végződött. Azóta felvérteztük magunkat és nincs kegyelem a rossz szándékú licitálókkal szemben! 💀

A PS5 konzolokból befolyt összegből Soma vásárolt 2 db gitárt, és hogy emelje a tétet, felkeresett 21 zenészt, akik aláírásukkal értékes relikviákat varázsoltak a gitárokból. A zenészek között igazi legendák tűntek fel, mint Presser, Hobo, Zorán, de a fiatalok kedvencei Majka, Azahriah, Wellhello is szignózták a hangszereket. A jótékonysági aukciók rendben el is indultak a Vaterán, és bár voltak sejtéseink, hogy a gitárok nagyot fognak szólni, de ekkora őrületre nem számítottunk.

A negyedik kihívás jótékonysági aukcióira péntek délután 6-ig lehetett licitálni, a számok pedig mesébe illően alakultak! A látogatók száma 90 ezer feletti, a végösszeg pedig 4.380.000 Ft lett!!! Szívből gratulálunk az eredményhez, igazi mérföldkőhöz ért Soma #100forintosház kihívása!

A teljes projekt számunkra is titok, így nem tudjuk, milyen portékák fognak szerepelni a következő kihívásban, de mindig nagyon várjuk, hogy mi fog szerepelni a következő jótékonysági aukción!

Ha érdekel a kihívás, tartsd szemmel Soma vaterás fiókját, és ha későbbiekben is szeretnél képben maradni a kihívással, akkor kövesd a Vatera Facebook oldalát vagy Soma Youtube oldalát.

 

Hajnóczy Soma, kétszeres bűvész világbajnok, a bűvészet történetének egyik legfiatalabb világbajnoka, aki az illúzió és humor műfajait ötvözve, egyedi stílust alakított ki, amely az egész világon híressé tette. Műsorait a dinamizmus és eredetiség mellett az elegánsan lezser megjelenés és a könnyed profizmus jellemzi.

Vélemény, hozzászólás?