100 Ft-ból házat veszek!

Aktuális

A napokban hihetetlen pillanatoknak lehettünk tanúi a Vaterán! Elsőként valami bűvésztrükkre gyanakodtunk, de aztán be kellett ismernünk, hogy amit látunk, az tényleg a valóság! 🙂 Hajnóczy Soma bűvész az elkövetkezendő hetekben megpróbálja a lehetetlent, 100 Ft-ból házat fog venni, amit aztán felajánl egy rászoruló családnak!

A több részből álló kihívás lényege, hogy Soma elárverez egy 100 Ft-ból vásárolt tárgyat a Vaterán, majd az aukción befolyt összegből vásárol egy másik, értékesebb terméket, amire újra licitálni lehet. Az összeg remélhetőleg aukcióról aukcióra egyre több lesz, a végcél egy vidéki ház, amit oda ajándékoz egy rászoruló családnak!

A kihívásban szereplő termékekre a Vaterán lehet licitálni, az első „100Ft-ból házat veszek” jótékonysági aukció január 27. péntek este ért véget. Az árverés elképesztően jól sikerült, hosszas licitcsata után a 100 Ft-ért vásárolt unikornisos toll végül 130.100 Ft-ért!!! kelt el a Vaterán!

Az ötlet bár nem újkeletű, de zseniális, ezért a későbbiekben szeretnénk támogatni Somát, hogy minél több emberhez eljusson az aktuális jótékonysági aukció. A teljes projekt számunkra is titok, így nem tudjuk, milyen portékák fognak szerepelni a kihívásban. Annyit azért sikerült megtudnunk, hogy az első adásvétel rendben lezajlott, már alig várjuk, hogy lássuk Somától a golyóstoll átadásáról készült beszámolót és persze azt is, hogy milyen tárgy fog szerepelni a következő aukción!

Ha érdekel a kihívás, kövess minket a Vatera Facebook oldalon vagy tartsd szemmel Soma Youtube csatornáját. Ha pedig szeretnél licitálni a következő jótékonysági aukciókon, akkor regisztrálj be a Vatera oldalán!  

 

Hajnóczy Soma, kétszeres bűvész világbajnok, a bűvészet történetének egyik legfiatalabb világbajnoka, aki az illúzió és humor műfajait ötvözve, egyedi stílust alakított ki, amely az egész világon híressé tette. Műsorait a dinamizmus és eredetiség mellett az elegánsan lezser megjelenés és a könnyed profizmus jellemzi.

One thought on “100 Ft-ból házat veszek!

Vélemény, hozzászólás?