Vásárolj biztonsággal karácsonykor is!

BVP

Már lassan a finisben vagyunk, már ami a karácsonyi ajándékbeszerzést illeti.  Reméljük idén is a Vateráról szerzed be a különleges és egyedi meglepetéseket a fa alá. És bár a sürgető időnek köszönhetően hajlamosak vagyunk lazábban venni a dolgokat, azért ilyenkor sem árt az óvatosság.

Íme, néhány jótanács, amit érdemes átfutni mielőtt online vásárolnál.

  • Frissen regisztrált eladó esetében, nagyobb értékű vagy különleges termékek adásvétele kapcsán különösen ajánlott, hogy a vételárat ne utald előre! Ragaszkodj a személyes átvételhez, vagy kérj az eladótól biztosítékot.
  • Járj el nagyobb körültekintéssel, ha újdonságnak számító műszaki cikket jóval a reális piaci ár alatt kínál egy eladó.
  • Érdemes több ajánlatot is megnézni és összehasonlítani.
  • Fontos, hogy minden esetben nézd meg az eladó értékeléseit, és az azokra adott válaszokat.
  • Lehetőleg ne utalj olyan bankszámlára, amelynek tulajdonosa eltér a fiókban megadottól.
  • Ne egyezz bele abba, ha az eladó a Vaterát megkerülve szeretné eladni a terméket, mivel ez megnehezítheti az utólagos reklamációt.
  • Vásárlás, licitálás előtt tudj meg minden információt a termékről, fizetésről és szállításról. Próbálj meg a lehető legtöbbet írásban kommunikálni az eladóval!

Tudnod kell, ha a Vaterán vásárolsz, és nem kapod meg a terméket, vagy minőségi problémád van vele, akkor az egyedülálló vevővédelmi programunknak köszönhetően visszakérheted a pénzed.

Első körben megpróbáljuk rendezni az ügyet az eladóval, és közvetíteni köztetek, de ha ez nem vezet eredményre, és a panaszod megalapozottnak bizonyul, akkor a vásárlóként ért károdat 50 000 Ft-ig kifizetjük neked.

Még több infó » https://www.vatera.hu/biztonsagos-vasarlas/

Köszönjük a figyelmedet és további jó karácsonyi készülődést kívánunk!

Vélemény, hozzászólás?