Utolsó pillanatok! Csatlakozz hirdetéseddel a Vatera Green Friday hétvégéhez!

Aktuális

Idén november 25. és 27. között tartjuk a Vatera Green Friday-t, amihez eladóként te is csatlakozhatsz hirdetéseiddel. A Vatera Green Friday-en résztvevő termékek egy erre dedikált oldalon lesznek listázva, illetve a Vaterán is kiemelten kerülnek megjelenítésre. A legjobb termékből külön hírleveleket is kiküldünk a vaterásoknak, az akciót pedig számos egyéb felületen is promótáljuk.

Ha szeretnél részt venni a Vatera Green Friday-en, akkor legkésőbb november 24. éjfélig a “Termékek akciózása” menüpontban állítsd be a hirdetésedre az általad kiválasztott százalékos kedvezményt!

Az akciós áron kívül a Vatera Green Friday-be úgy is bekerülhet a hirdetésed, ha 1 forintról (minimálár nélkül) indítod, vagy alkuképes irányárat állítasz be a hirdetésedre, esetleg teljesen ingyenesen elvihetőként hirdeted meg a termékedet.

 

Vaterás eladók gyakran feltett kérdései az akciózással kapcsolatban:

 

Milyen feltételek szükségesek a termékek akciózásához?

Az ingyenesen használható akció funkciót CSAK FIXÁRAS hirdetésre tudsz beállítani, ha:

  • a hirdetés már legalább 14 napja fut;
  • a termék ára legalább 1000 Ft;
  • a termék nem volt leakciózva az elmúlt 42 napban;
  • pozitív értékeléseid aránya minimum 90%;
  • nincs 200 Ft-ot meghaladó lejárt befizetési határidejű tartozásod;
  • a termék helye Magyarország.

 

Miből lesz az akciós ár?

Az akció alapját a hirdetés elmúlt 30 napon belüli legalacsonyabb ára képezi, és eredeti árként ezt vesszük alapul. Például, ha a hirdetés aktuális ára 2000 Ft, de 3 hete 1600 Ft volt, akkor az akció mértéke az 1600 Ft-ból számolódik.

 

Hogyan állíthatod be az akciót?

Azok a termékeid, melyek a fenti feltételeknek megfelelnek, megjelennek a Személyes menü > Eladás > Termékek akciózása menüpont alatt. Itt a hirdetések előtti jelölőnégyzet segítségével ki tudod jelölni azokat a termékeket, amiket le szeretnél akciózni. Ezt követően a lista alján be tudod állítani az akció mértékét, valamint kezdési és végdátumát. Ha ez is megvan, nincs más dolgod, mint a beállításokat jóváhagyni.

 

Ha bármilyen kérdésed lenne a fentieken kívül, keress minket bátran itt hozzászólásban vagy közvetlenül az ügyfélszolgálaton.

Sikeres vaterázást kívánunk!

Vélemény, hozzászólás?