Megszavaztátok, mit vásárolnátok akciósan a Green Friday-en!

Játék

Vasárnap véget ért a tízposztos vateravoks játékunk a Vatera Facebook oldalán, ahol arra voltunk kíváncsiak, hogy milyen termékeket vásárolnátok akciósan a november végi Vatera Green Friday-en?

Az ellenpárokat a legkedveltebb vaterás keresőszavak és kategóriák szerint állítottuk össze, ezzel is pici segítséget adva a vaterás eladóknak, hogy milyen termékeket érdemes meghirdetni vagy akár akciós áron adni a hamarosan kezdődő Vatera Green Friday-en.

Összességében elmondható, hogy a szavazás jól sikerült, több mint 6 ezer voks és 2 ezer hozzászólás érkezett a posztok alá, nagyon köszi mindenkinek, aki hozzájárult az alábbi végeredményhez. 🙂

SCHENK vs LEGO = 0:1

Szavazatok: 420 < 426

Meglepő módon, ha csak a lájkolást nézzük, akkor majdnem egyenlő arányú lett a szavazás a Lego és Schenk között, viszont a hozzászólásoknál már egyöntetűen a szív, tehát összességében a Lego volt a népszerűbb.

 

kerékpár vs roller = 1:0

Szavazatok: 588 > 67

Az összes poszt közül, itt volt a legegyértelműbb a végeredmény, hatalmas fölénnyel a bringa nyert, de ez borítékolható volt, hiszen a kerékpár egész évben dobogós helyet foglal el a vaterás keresések között.

diavetítő vs mesekönyv = 1:0

Szavazatok: 1800 >360

Ennyi szavazatot egyik pár sem kapott, hihetetlen, hogy milyen kommentcunami indult el a poszt alatt. Rengetegen írtátok, hogy legszívesebben mindkettőre szavaznátok, amit teljes mértékben megértünk. ♥  Szóval, aki szeretne némi plusz bevételhez jutni még az ünnepek előtt, diavetítőt, diafilmeket és mesekönyvet bátran hirdessen meg eladásra, mert tuti a siker!

 

női cipő vs női táska = 1:0

Szavazatok: 90 > 77

Ez a páros kapta a legkevesebb figyelmet, ami számunkra egy kicsit különös, mert átlagosan a cipő és a táska is hasonlóan előkelő helyet foglal el a vaterás női ruházat kategóriákon belül.

bakelit lemez vs CD = 1:0

Szavazatok: 224 > 90

 

Kíváncsiak voltunk, hogy a tavalyi Vatera Black Friday top termékeiről mi lesz a véleményetek. A hozzászólásokban nagyon sok plusz szavazatot kapott a CD, de még így sem tudta lenyomni az újfent reneszánszát élő bakelit lemezt.

karóra vs okosóra = 1:0

Szavazatok: 345 > 220

 

Ez a páros kifejezetten jól teljesített, rengeteg hozzászólást és megosztást kapott a poszt. Az emoji szavazás alapján a karóra volt a nyerő, de hozzászólásban magasan az okosóra szerepelt többet.

 

Matchbox vs pedálos autó = 1:0

Szavazatok: 376 > 219

 

A kissé kopottas Ladát látván sokunk előtt felsejlett a boldog gyermekkor, ez látszik is a hozzászólásokon, szinte mindenki a pedálos autóra voksolt, de mivel a Matchbox árban és választékban is erősebb, így érthető, hogy mégis a kisautó nyert a szavazásban.

antik bútor vs IKEA bútor = 1:0

Szavazatok: 218 > 149

 

Bevalljuk ezen az eredményen lepődtünk meg a legjobban, teljesen biztosak voltunk az IKEA bútor győzelmében. Bár tény, hogy a mai otthonokhoz jobban passzol a svéd dizájn, mégis az antik stílusra szavaztatok többen.

Xbox vs regény = 1:0

Szavazatok: 98 > 38

 

Mondanunk sem kell, hogy ezen a szavazáson döbbentünk meg a legjobban, hiszen a regény mindig fent van a keresési toplistán, bár az tény, hogy a konzolok is keresettek főleg karácsony idején, így érthető, hogy jobban örülnétek egy drágább termék akciójának.

 

vasútmodell vs bélyeg = 1:0

Szavazatok: 45 > 10

A kevés szavazatból már elsőre is látható, hogy nem tömegtermékekről beszélünk, a vasútmodell és a bélyeg kedvelők kifejezettem gyűjtők köréből kerülnek ki, ezúton is köszönjük nektek, hogy megosztottátok velünk a véleményeteket!

A szavazós posztokat nem zárjuk le, így ha nem értesz egyet a végeredménnyel, bátran szavazhatsz még, igaz nyeremény már nem jár utána. 😉  Gyerünk szavazni! »

És végül, de nem utolsósorban itt is megosztjuk a nyerteseket! Gratulálunk nektek, hamarosan küldjük a vaterás pólókat és a fődíjat, egy értékes zero waste ajándékcsonagot! Jelentkezzetek a Vatera Facebook oldalán üzenetben.

Vélemény, hozzászólás?