Csatlakozz hirdetéseddel a Vatera Évnyitó Akciójához!

Aktuális

Ha szeretnél részt venni a kampányban, még csatlakozhatsz hirdetéseddel a január 29-31.-én megrendezett Vatera Évnyitó Akciójához!

https://www.vatera.hu/akcio

Lépj be a Személyes menü – Eladás – „Termékek akciózása” menüpontba, csekkold le az akciózható hirdetéseidet, és állítsd be az általad kiválasztott százalékos kedvezményt péntek éjfélig!

 

Eladóként hogyan tudok a termékeimmel részt venni az Évnyitó Akción?
Azon termékeidhez, amelyek legalább 14 napja változatlan áron futnak a Vaterán, százalékos kedvezményt tudsz beállítani egy általad megadott időszakra (jelen esetben az Évnyitó Akció idejére), így ezen termékeidnél látható lesz a termék eredeti ára áthúzva, illetve a megadott %-os kedvezménnyel kalkulált új akciós ára is.

Amennyiben az Évnyitó Akció időszakára akciót állítasz be egy termékedhez, az automatikusan bekerül az Évnyitó Akció ajánlatai közé!

AKCIÓ BEÁLLÍTÁSA »

 

Hol és mikor lesznek elérhetőek az akciós termékek?
A vatera.hu/akcio oldalon fogod megtalálni az akciós termékeket, melyek 2022. január 29. 0 óra után kerülnek itt megjelenítésre. Ezen kívül a Vatera listázó oldalain is rájuk tudsz keresni a kiválasztott kategóriákban. A Vatera Évnyitó Akció legjobb ajánlatairól külön hírleveleket is küldünk, így ha még nem iratkoztál fel hírlevelünkre, most megteheted!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS »

Vatera Évnyitó Akció – Találkozunk január 29-én!

Vélemény, hozzászólás?