Adj fel egy hirdetést, és nyerj Tropicarium belépőt!

Aktuális

KISORSOLTUK a Tropicarium családi belépő nyerteseit!
Gratulálunk Danipityesz, szaszoem és oroszlan8 felhasználóinknak! Kérjük, mihamarabb válaszoljatok a nyereményértesítő e-mailre, hogy küldhessük a nyereményeteket!

Most hétfőtől vasárnap éjfélig minden újonnan listázott terméket ingyen tölthetsz fel a Gyerek és baba kategóriába! Ráadásként a feltöltők között kisorolunk 3 db Tropicarium családi belépőt!

Adj fel egy hirdetést MOST! »

Valamiért mindig a vakáció vége felé derül ki, hogy mennyit fejlődött és nőtt a gyerek. Már biztos vagy benne, hogy soha többé nem fogja használni a triciklit a BMX helyett, és jobbára ilyenkor kerülnek elő a fiók mélyén lapuló könyékig érő ünneplő ingek is… Kerítsd elő a megunt és kinőtt gyerekholmis zsákokat a garázsból, itt az idő, hogy pénzt csinálj az összes felesleges cuccból a Vaterán!

Fontos tudnivalók a listázási díj mentes hét és a hozzá kapcsolódó nyereményjáték részleteiről:

  • A termékfeltöltési díj mentesség a 2021 augusztus 16. 00:00:00 és 2021 augusztus 22. 23:59:59 közötti időtartamban a Vatera (www.vatera.hu), valamint a TeszVesz (www.teszvesz.huGyerek és baba kategóriájába való termékfeltöltésre vonatkozik.
    Gyerek és baba kategóriába az alábbi főkategóriák és azok alkategóriái tartoznak: Gyerek-baba; Babaruházat, babaholmi; Gyerekruházat; Játék. A változás (mentesség) csak a listázási (feltöltési) díjra vonatkozik, a Vatera és a TeszVesz díjszabásában foglalt egyéb díjakat, így a jutalékot és a kiemelési, valamint a minimálár díjakat nem érinti.
  • A kedvezmény az adott időszakban a Vatera/TeszVesz Gyerek és baba kategóriába újonnan feltöltött (és elindított) termékekre vonatkozik, vagyis az újraindított termékekre nem.
  • Az akció a PST tömeges feltöltővel (PST), illetve a feed/API/SOAP segítségével belistázott/feltöltött termékekre nem vonatkozik.
  • A fenti időszakban feltöltött (és elindított) termékek a Vatera illetve a TeszVesz szokásos listázási feltételeinek megfelelően, maximum 21 napig lesznek elérhetőek az oldalon.
  • 2021. augusztus 23. napján 00:00:00-tól a termékek a szokásos listázási feltételekkel és díjon lesznek ismét feltölthetőek az oldalakra.
  • A termékfeltöltésre és Vaterán valamint a TeszVeszen történő felhasználói tevékenységre, működésre a jelen információk valamint a Vatera Általános Felhasználási Feltételei és a TeszVesz Felhasználási Feltételei irányadóak.
  • Az Extreme Digital-eMAG Kft. fenntartja a jogot a jelen listázási díj mentes hét bármikor történő felfüggesztésére, leállítására, beszüntetésére, feltételeinek módosítására.
  • A listázási díj mentes hét időtartama alatt a Gyerek és baba kategóriába újonnan listázott terméket feltöltők között kisorsolunk 3 darab Tropicarium családi belépőt. A játék részletes szabályzatát ide kattintva tudod elolvasni.

2 comments

Vélemény, hozzászólás?