VAKÁCIÓS HÓNAP – EXTRA RÁADÁSSAL!

Aktuális

Még mindig tart a VAKÁCIÓS HÓNAP, de mostantól már EXTRA RÁADÁSSAL!
07.14-ig az ingyenes feltöltés mellett minden újonnan listázott termékre FÉLÁRON VEHETSZ KIEMELÉST a Vaterán! 

https://www.vatera.hu/ingyenes-feltoltes/

A listázási díj mentesség mellett a július 1. és 14. között újonnan feltöltött termékekre 50%-os kedvezménnyel veheted igénybe a kiemeléseket!  ÉRJ EL MÉG TÖBB VÁSÁRLÓT, ÉS EMELD KI HIRDETÉSED A TÖBBI KÖZÜL!

Kiemelést 50%-os kedvezménnyel csak az új hirdetés feltöltésével egyidőben lehet a hirdetéshez hozzá adni, már futó hirdetésre utólag nem lehet a kedvezményes kiemelési promóciót igénybe venni.

 

Fontos tudnivalók a listázási (termékfeltöltési) díj mentes hónap részleteiről:

  • A termékfeltöltési díj (a továbbiakban: feltöltési díj) mentesség a 2021. június 14. 0:00 és 2021. július 14. 23:59:59 közötti időtartamra vonatkozik, az -50%-os kiemelési kedvezmény akció a 2021. július 1. 00:00:00 és 2021. július 14. 23:59:59 közötti időtartamra vonatkozik, és a Vatera (vatera.hu), valamint a TeszVesz (teszvesz.hu) oldalakat érinti.
  • A díjmentesség a listázási (feltöltési) díjra vonatkozik, az 50%-os kiemelési díj kedvezmény pedig az alábbi kiemelések díjaira vonatkozik: Terméknév lista elejére vétele; Szalag kiemelés; Félkövér kiemelés terméklistában; Bekeretezés; Színes kiemelés; Alcím a listázókban/terméklapon; 5 perces termékhosszabbítás; Terméklink a nyitólapon; Licitálók elrejtése.
    A Vatera (www.vatera.hu) és a TeszVesz (www.teszvesz.hu) díjszabásában foglalt egyéb díjakat, így a jutalékot, a galéria szolgáltatás havidíját és a partnerközpont havidíjat nem érinti.
  • Az akció a PST tömeges feltöltővel (PST), illetve a feed/API/SOAP segítségével belistázott-feltöltött termékekre nem vonatkozik.
  • A kedvezmény az adott időszakban a Vaterára/TeszVeszre újonnan feltöltött és elindított termékekre vonatkozik, vagyis az újraindított termékekre nem.
  • Kiemelést 50%-os kedvezménnyel csak az új hirdetés feltöltésével egyidőben lehet a hirdetéshez hozzá adni, már futó hirdetésre utólag nem lehet a kedvezményes kiemelési promóciót igénybe venni.
  • A fenti időszakban feltöltött termékek a Vatera, illetve a TeszVesz szokásos listázási feltételeinek megfelelően, maximum 21 napig lesznek elérhetőek az oldalon.
  • Amennyiben a hirdetéshez automatikus újraindítás került beállításra, a hirdetés újrainduláskor már teljes áron kerül felszámításra mind a feltöltési díj, mind a hirdetéshez beállított kiemelés(ek) díja. A feltöltés során (a hirdetésfeladási folyamat utolsó – összegző – oldalán) erre vonatkozóan beállítható, hogy újrainduláskor is maradjon-e a hirdetésen a kiemelés teljes áron vagy sem.
  • 2021. július 15. napján 00:00:00-tól a termékek a szokásos listázási feltételekkel és díjon lesznek ismét feltölthetőek az oldalakra.
  • A listázási díjmentesség (a fentebb leírtak alapján és az ott megjelölt időtartamban) a mobileszközről indított termékfelöltésre is vonatkozik.
  • A termékfeltöltésre és Vaterán, valamint a TeszVeszen történő felhasználói tevékenységre, működésre a jelen információk, valamint a Vatera Általános Felhasználási Feltételei (a továbbiakban: ÁFF.) és a TeszVesz Felhasználási Feltételei (a továbbiakban: FF.) irányadóak.
  • Az Extreme Digital-eMAG Kft. fenntartja a jogot a jelen listázási díj mentes hónap bármikor történő felfüggesztésére, leállítására, beszüntetésére, feltételeinek módosítására.

Vélemény, hozzászólás?