Ingyenes funkció új néven – Az ÉN ALKU AJÁNLATOM – ALKUKÉPES IRÁNYÁR

Fejlesztések

Sziasztok Vaterások!

Ez alkalommal az eladónak és vásárlónak egyaránt fontos vaterás funkció frissítéséről hoztunk hírt.

Az ALKUKÉPES IRÁNYÁR (régi nevén ÉN AJÁNLATOM) segítségével alkudási lehetőséget adhattok a vásárlóknak fixáras hirdetéseiteknél.

A funkció mostantól minden fixáras termék esetén a Termékfeltöltő oldalon és a Személyes menü-Eladó termékek-Változtatás az aukciónál is ingyenesen beállítható. Bízunk benne, hogy az újragondolásának köszönhetően az ALKUKÉPES IRÁNYÁR jobban szem elé fog kerülni, és többen igénybe veszitek majd ezt a hasznos lehetőséget.

Mit gondolsz az ÉN ALKU AJÁNLATOM funkcióról?

Tetszik, nem is tudtam, hogy van ilyen.
Eddig is használtam, továbbra is ezt fogom tenni.
Nem érdekel.

Kicsit bővebben az ÉN ALKU AJÁNLATOM – ALKUKÉPES IRÁNYÁR működéséről

  • Fix áras termékek esetén a vásárlók ajánlatot tehetnek egy általuk megszabott árral. Az ajánlat beérkezését követően az eladó dönti el, hogy elfogadja-e vagy sem ezt az összeget.
  • A szolgáltatás csak fixáras adásvétel keretein belül vehető igénybe. Így ha az eladó bejelöli az opciót, akkor az aukció típusa értelemszerűen átvált fixárasra.

  • Az eladó a HIRDETÉSFELADÁS oldalon, az ALKUKÉPES IRÁNYÁR opció megjelölésével kiválaszthatja, hogy milyen százalékos engedménnyel adná el a terméket. Ha az esetleges vevő ezt az árat megajánlja, az aukció lezárul, és létrejön az adásvétel. Az ajánlatelfogadás lehet automatikus vagy manuális.
  • Ha az eladó nem jelölte be az automatikus elfogadást, akkor az aukcióra érkezett ajánlat a személyes menüből érhető el “Érvényes ajánlatok termékeimre” néven.
  • Futó hirdetésnél egészen addig lehet állítani a százalékos elfogadást, míg valaki nem tesz alku ajánlatot a termékre, ezután az automata elfogadás már nem állítható.

 

Sikeres adásvételeket kíván,
A Vatera csapata

Vélemény, hozzászólás?