Hirdess listázási díj nélkül, és nyerj 50 ezer Ft értékű H&M utalványt!

Aktuális

Jól jönne egy kis plusz bevétel a karácsonyi ajándékvásárláshoz? Szabadítsd meg a gardróbodat a feleslegtől, szedd össze az eladásra szánt ruháidat, fotózd le őket, és irány a hirdetésfeladás oldal!

SORSOLTUNK! 🥳
Gratulálunk Teci96!

Kérjük, mihamarabb válaszolj a nyereményértesítő e-mailre, hogy küldhessük a H&M utalványt!

Tölts fel legalább egy hirdetést a Női, férfi ruházat kategóriába, és nyerd meg az 50 ezer Ft értékű H&M vásárlási utalványt!

Hirdetésfeladás  »

 • Fontos tudnivalók a listázási (termékfeltöltési) díj mentes hét részleteiről:
  A termékfeltöltési díj (a továbbiakban: feltöltési díj) mentesség a 2020. november 9. 0:00 és 2020. november 15. 23:59:59 közötti időtartamra vonatkozik, és a Vatera (www.vatera.hu) valamint a TeszVesz (www.teszvesz.hu) oldalon a Női, férfi ruházat kategóriában.
 • A változás (mentesség) csak a listázási (feltöltési) díjra vonatkozik, a Vatera és a TeszVesz díjszabásában foglalt egyéb díjakat, így a jutalékot és a kiemelési, valamint a minimálár díjakat nem érinti.
 • A kedvezmény az adott időszakban a Vatera/TeszVesz a Női, férfi ruházat kategóriába újonnan feltöltött (és elindított) termékekre vonatkozik, vagyis az újraindított termékekre nem.
 • A fenti időszakban feltöltött (és elindított) termékek a Vatera illetve a TeszVesz szokásos listázási feltételeinek megfelelően, maximum 21 napig lesznek elérhetőek az oldalon.
 • 2020. november 16. napján 00:00-tól a termékek a szokásos listázási feltételekkel és díjon lesznek ismét feltölthetőek az oldalakra.
 • A listázási díjmentesség (a fentebb leírtak alapján és az ott megjelölt időtartamban) a mobileszközről indított termékfelöltésre is vonatkozik.
 • A termékfeltöltésre és Vaterán valamint a TeszVeszen történő felhasználói tevékenységre, működésre a jelen információk valamint a Vatera Általános Felhasználási Feltételei (a továbbiakban: ÁFF.) és a TeszVesz Felhasználási Feltételei (a továbbiakban: FF.) irányadóak.
 • Az Extreme Digital-eMAG Kft. fenntartja a jogot a jelen listázási díj mentes hét bármikor történő felfüggesztésére, leállítására, beszüntetésére, feltételeinek módosítására.
 • A listázási díj mentes hét időtartama alatt a Női, férfi ruházat kategóriában újonnan listázott terméket feltöltők között kisorsolunk egy 50 ezer Ft értékű H&M utalványt. A játék részletes szabályzata itt érhető el.

Vélemény, hozzászólás?