Á-Lom 2.0 jótékonysági kampány visszatér

Aktuális

Magyarországon körülbelül 50 000 gyermek alszik testvéreivel közös ágyban, vagy olyan fekhelyen, ami nem tudja biztosítani a szükséges pihenést. Az Adománytaxi Alapítvány tavaly 162 ágyat juttatott el a rászoruló gyerekeknek, idén a Te segítségeddel szeretnénk meghaladni ezt a számot. Segíts te is!

Támogasd az Adománytaxi Á-Lom kampányát, hogy minél több gyermek tapasztalhassa meg, milyen saját ágyban aludni. Mert ami neked már felesleges, az másnak még lehet az álom.

 

HOGYAN SEGÍTHETSZ?

 1. Ha van Budapesten belül feleslegessé vált, de jó állapotú gyermekágyad*, és szeretnéd felajánlani, akkor jelentkezz a lenti linkre kattintva. Az Adománytaxi házhoz megy érte, és elszállítja a rászoruló gyerekeknek!A bútorokat összeszerelt állapotban (az emeletes ágyakat szétszerelve) szállítják el a beregisztrált budapesti címekről november 7-8.,14-15., 21-22., december 5-6., 12-13. napokon.  A regisztrációs folyamat során, a regisztrációs űrlapon részletesen tájékoztatunk a begyűjtés menetéről. A szállítás előzetes egyeztetés után történik, ezért az adományozás regisztrációhoz kötött.

  JELENTKEZZ AZ „AJÁNLJ FEL EGY GYEREKÁGYAT!” IKONRA KATTINTVA! »

 1. Ha nincs lehetőséged ágyat felajánlani, de egyetértesz a kezdeményezés céljával, pénzadománnyal is segítheted az alapítványt. Minden támogatás számít! Felajánlásod az alábbi alapítványi számlaszámra várják:

  Adománytaxi Alapítvány
  16200106-11607326
  közlemény: Á-lom
  IBAN szám: HU25 1620 0106 1160 7326 0000 0000
  SWIFT kód: HBWEHUHB
  Számlavezető bank: MagNet Magyar Közösségi Bank

A kampányról további részleteket itt találsz: https://adomanytaxi.hu/a-lom

*Az Á-Lom kampány keretében csak gyermekágyakat gyűjtünk 160 cm hosszig. Gyűjtött gyermekágy típusok: egyszintes, emeletes, rácsos, járóka, kinyitható kanapéágy, utazóágy. A regisztráció véglegesítéséhez szükséges lesz a felajánlott ágy(ak)ról készült fényképeket feltölteni az űrlapra, valamint megadni az ágy(ak) pontos méreteit.

8 comments

Vélemény, hozzászólás?

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.