ÚJ! Pick Pack Pont a Vaterafutáron!

Vaterafutár

Mindig is elsődleges szempont volt, hogy olyan megoldásokat tudjuk biztosítani nektek csomagszállítás terén, ami mind árban, mind minőségben megfelel az igényeiteknek. A hosszú keresés meghozta gyümölcsét, örömmel mutatjuk be nektek legújabb Vaterafutárunkat, a Pick Pack Pont csapatát, akik ma debütálnak a Vaterafutár oldalán magánszemélyek kiszolgálásában. 

Mivel a szolgáltatás jelenleg tesztüzemben működik, az esetleges fennakadások miatt türelmeteket kérjük. Ha bármilyen problémával találkoznátok csomagfeladás vagy átvétel közben, kérjük jelezzétek nekünk a Vaterafutár Facebook oldalán üzenetben, vagy itt a bejegyzés alatt kommentben, hogy segíteni tudjunk.

Mi az a Pick Pack Pont?

A Pick Pack Pont országosan több száz átadó/átvevő pontból álló, költség- és időhatékony csomagponti megoldás az online vásárlók és mostantól már az eladó magánszemélyek számára is.

Hol és hogyan adhattok fel csomagot?

Inmedio és Relay üzletekben, MOL és OMV töltőállomásokon, Playersroom, Sportfactory, Playmax üzletekben, valamint a Coop hálózat boltjaiban. Ha megrendeltétek és online kifizettétek a szolgáltatást a Vaterafutár oldalán, akkor a címiratot kinyomtatva az általatok kiválasztott Pick Pack Ponton adhatjátok le a csomagot.  Fontos infó, hogy a szolgáltatást kizárólag online bankkártyás fizetés segítségével lehet megrendelni!

Miért jó a Pick Pack Pont?

 • országos hálózat
 • frekventált helyszínek, jó megközelíthetőség
 • rugalmas nyitvatartás
 • 5 naptári nap átvételi időintervallum
 • online csomagkövetés
 • e-mail és SMS értesítések

 

Mennyibe kerül a szolgáltatás?

méret/súly Vaterán eladott termék NEM Vaterán eladott termék
S: max. 20×30×10 cm (0-3 kg) 1 149 Ft 1 199 Ft
M: max. 30×30×20 cm (3-10 kg) 1 199 Ft 1 249 Ft
L: max. 50×50×50 cm (10-15 kg) 1 349 Ft 1 399 Ft
XL: max. 60×60×60 cm (15-20 kg) 1 449 Ft 1 499 Ft

Ha a fentiek felkeltették az érdeklődéseteket, akkor keressétek a Vaterafutáron a Pick Pack Pont oldalát, ahol további információt találtok és megrendelhetitek a szolgáltatást.

Sikeres eladásokat kívánunk!
a Vatera és a Vaterafutár csapata

Kipróbálod a Pick Pack Pontot?

Igen
Nem

13 comments

 • Észrevételeim az új szállítási lehetőséggel kapcsolatban:

  “pozitív”
  – technikai megoldás kiváló
  – csomagfeladás menete gyors, egyszerű
  – olcsó

  “negatív”
  – előre kell kiválasztani a feladási helyet, ha módosulnak a tervek aznapra, otthon újra kell nyomtatni új feladási hellyel
  – a Pick-Pack pontok kiválasztásánál nem érhető el országos vagy legalább össz-fővárosi térképes nézet, kerületenként vagy településenként kell szűrögetni a térképre

  • Kedves Simikönyv! Köszönjük szépen az észrevételt! Igen, a PPP rendszere egyelőre így működik, ezen nem tudunk változtatni. Üdv, Vatera

 • Mindenképpen üdvözlendő, ha újabb szállítási lehetőség jelenik meg, és így az is, hogy immár a Pick Pack pont-ot is igénybe lehet venni. Sajnos, az utóbbi időben viszont tényleg megszűntek Pick Pack pontok, az általam érintett útvonalakon mindenképp. De ez igaz amúgy a GLS-re is. Vannak olyan oldalak, ahol egyedüli szállítási lehetőség a Pick Pack Pont, így én elég sokat igénybe vettem, ezért van némi tapasztalatom is velük tekintetben: Az egyik a szállítási idő, erről azt kell tudni, hogy nyilván logisztikai okok miatt ez változó. Budapestre viszonylag hamar kiszállítanak akár 1-2 nap alatt is, de vidékre már javarészt 5-7 nap a szállítási idő. Az árak nagyon szórtak, ez oldalanként változik, nyilván itt is a mennyiségi faktorok számítanak, amit egy-egy feladó a szerződésben érvényesíteni tud. El tudom képzelni, hogy ha sok lesz a vaterás forgalom, akkor még akár csökkenhetnek is az árak.

 • Ez kis kerekítéssel 2 x olyan drága mint a Foxpost. Miért is kéne kipróbálnom…..? Pick pack pontra nem küldöm vevőm áruját míg élek az biztros , viszont bárkit szívesen lebeszélek róla aki ezt a szállítási formulát kérné….

  • Kedves Károly! A PPP árai a posta és a FOXPOST között mozog. A kipróbálás természetesen nem kötelező, de ahol nincs csomagautomata, ott azért jól jöhet a PPP átadó-átvevő pont. 😉 Üdv, Vatera

 • Sajnos mivel nyomtatni kellene hozzá , így ez nekem egyáltalán nem megfelelő. Az áraik is drágák hisz csak pontokra teszi a csomagot ennyiért. (M-es méret amit általában rendszeresen használok 1199Ft-ért lenne, a foxpostnál ez automatára nyomtatás nélkül 699Ft. Maradok csak ott náluk továbbra is.)

 • Ez a szolgáltatás csak azokat segíti, akik tudnak címiratot nyomtatni. A magánszemélyek többségének nincs otthon nyomtatója, így kimaradunk a lehetőségből és lemaradunk a versenyből. Nagyon sajnálom.

 • Minden új lehetőségnek örülök, és köszönöm. Csupán megjegyzésként teszem hozzá, hogy személy szerint az én otthoni és munkahelyi környezetemben (Pest megye – Bp.) az utóbbi időben inkább a Pick Pack Pontok megszűnése volt tapasztalható (jelenleg például Budapest XIII. kerületében is már csak kettő van, és itt épp a legjobban kedvelt Relay, Inmedio, OMV és MOL szüntette meg ezt a lehetőséget). Ez pedig nyilván kevéssé fogja elősegíteni a szolgáltatás felfuttatását. Az áraikat sem érzem átütően versenyképesnek, de nyilván olyan – főleg vidéki – helyszíneken, ahol sem Foxpost, sem MPL csomagautomata nincs, és a posta is messze van, valószínűleg megéri majd őket választani.

 • Tisztelt Vatera!

  A vásárló nem tudja kiválasztani az aukciónál, mivel én sem tudom kiválasztani a szállítási sablonban, így tesztelni sem fogjuk tudni?!
  Újabb sikeresen megszervezett teszt (a mobil app android változata 2020.07.03. jelentkezésem óta még nem elérhető, az info e-mail szerint 2020.07.17.-ig lehetne tesztelni)!

  • Kedves Pompea! Elnézést kérünk, sajnos a Google a vártnál tovább húzza az alkalmazás átvizsgálását, de már androidosoknak is működik, az új zárási határidő 2020.07.24 12:00. A PPP-vel kapcsolatosan köszönjük a türelmet, az új futár már elérhető a vaterás szállítási módoknál. Üdv, Vatera

Vélemény, hozzászólás?