Vakációzni mentem!

Kávészünet

Az idei négy fal közötti kényszerpihenő inkább fárasztó volt, mint pihentető, így nagyon drukkolunk, hogy senkinél se maradjon el a jól megérdemelt igazi nyaralás! Ha vaterázol, akkor nem árt némi előkészület még indulás előtt, hogy visszatéréskor ne a káosz fogadjon.

Aukciók

Ha nyaralás alatt is futtatni szeretnéd az aukciókat, akkor időzítsd úgy őket, hogy nagyjából a hazaérkezésedkor vagy később járjanak le. Minden fontos információt írj le a termékleírásban, hogy minél kevesebbet kelljen kérdeznie a licitálóknak.

Fix áras termékek

Ha nem szeretnéd leállítani az azonnal megvásárolható termékeidet, akkor jelezd a terméklapon (Szöveg hozzáadása opció), hogy mikortól tudod leghamarabb postázni a megvásárolt termékeket. Fontos, hogy ha hosszabb vakációra mennél akkor ez nem jó alternatíva, hiszen nem várható el a vásárlóktól, hogy több hétig várjanak a termékre.

Automatikus újralistázás

Ha nem szeretnél az aukciók indításának beállításával bajlódni, akkor egyszerűen állítsd be az automatikus újralistázást (Futó termékek- Változtatás az aukción), így azok a hirdetések, amelyek nem keltek el, továbbra is elérhetőek maradnak a Vaterán.

Vásárlási értesítő

Ha nem szeretnéd a külvilággal megosztani, hogy nem tartózkodsz otthon, akkor aktiváld a vevőknek küldött automatikus Vásárlási értesítőt. Ezt az üzenetet csak azok a felhasználók kapják meg, akik vásároltak tőled, így arról is tájékoztathatod őket, hogy mikor tudod küldeni a terméket.

Tartós tár

Ha olyan szerencsés vagy, hogy két hónapnál több ideig pihenhetsz, akkor helyezd Tartós tárba a Lejárt termékeidet, hogy szabadság után visszatölthesd őket a Vaterára plusz munka nélkül.

Üzenetek, postázás

Még az utazás előtt zárd le az összes vaterás ügyedet (levelezés, számlák, terméklapos kérdezz-felelek, postázás, futár), így nyugodtan élvezheted a megérdemelt pihenést! ♥

Jó pihenést!

Vélemény, hozzászólás?