Próbáld ki a megújult Vaterát, és nyerj!

Játék

Sziasztok Vaterások és leendő Vaterások!

Nagy örömmel jelenthetjük be, hogy végre új külsőt kapott a Vatera! Gyertek és örüljetek velünk együtt, hiszen olyan régóta várunk erre a pillanatra! 🙂

Láttátok már a megújult oldalunkat? Ha még nem, nézzetek be hozzánk, most meglepetésekkel készültünk eladóinknak és vásárlóinknak is!

Vásároljatok a megújult Vaterán, és ha szerencsétek van, most visszanyerhetitek vásárlásaitok árát! Augusztus 12. és 18. között naponta 3 szerencsés vaterásnak visszafizetjük vásárlása összegét! A játék automatikus, tehát ha vásároltok (értékhatártól függetlenül), akkor azonnal bekerültök a leendő nyertesek közé.

Ha vásárlás helyett inkább pénzt keresnétek, most itt az alkalom, hogy kipróbáljátok magatokat eladóként is! A játék ideje alatt 0 Ft a feltöltési díj minden újonnan listázott termékre az összes kategóriában a megújult Vaterán!

Még több információ »

Megvannak a kisorsolt vásárlók, akik visszanyerték a vaterás vásárlásuk összegét:

octavius100
Rigalanc
vkrisz07
jokennyo05
egyudszilvia
petizsuzsi
kompi82
lfilep
Peppppino
RockyRG
SzenteSz75
Janni63
felissilvestris13
Zsuzsa1031
piciati
Lujza090
stamas1
belakiry
ceki_a

Gratulálunk!  🙂

2 comments

  • Sziasztok! Sajnos lemaradtam az ingyenes indításról, mert nem nézek be minden egyes nap a vaterára, hogy mikor lesz ingyenes hirdetés. Nem értem, miért nem lehet küldeni emailt ilyenkor a már regisztrált felhasználóknak. Ha küldtetek, akkor én nem kaptam meg, mint ahogy már hosszú ideje… Hozzám nem érkezik meg. Spamban sincs, letiltva sincs a teszvesz/vatera címe, mert az ajánlatokat, feliratkozásokat megkapom.

    • Kedves Krisztina! A szokásos értesítőkön túl (hírek, blog és FB posztok) augusztus 12.-én minden vaterás felhasználó kapott külön értesítő levelet. Érdemes lehet az ügyfélszolgálatos kollégákat megkérdezni, hátha látnak valamilyen olyan beállítást, ami miatt nem kapja meg a levelet. Üdv, Vatera.hu

Vélemény, hozzászólás?