Vatera angol nyelven – Szerezz új vásárlókat külföldről is!

Fejlesztések

Saját tapasztalataink és az eladóink visszajelzései alapján folyamatosan nő azon külföldi látogatóknak a száma, akik nemcsak böngésznek az oldalon, de a nyelvi nehézségekkel megbirkózva végül sikeres adásvételeket bonyolítanak a Vaterán. A nyelvi akadályokat már elhárítottuk és arra bíztatunk téged is, hogy élj a plusz bevételt ígérő lehetőséggel, csatlakozz a külföldi vásárlókat is kiszolgáló eladók közé!

Tedd elérhetővé a hirdetéseid termékleírását és címét angol nyelven is, majd állítsd be a szállítás és fizetés módjához a “DPD szállítás külföldre előre utalással” lehetőséget!

Ezzel a két lépéssel máris rengeteget tettél azért, hogy a világhálón cirkáló vásárlói réteg és a keresőmotorok (Google, Yahoo!, Bing) is könnyebben megtalálják a hirdetéseidet. Természetesen mi is kivettük a feladatból a részünket, az utóbbi hetek munkájának köszönhetően a Vatera összes oldala – a hirdetéseken kívül – elérhető angol nyelven is.

Főoldal – kategóriák – alkategóriák ✔
Belépés – regisztráció ✔
Keresés – összetett keresés ✔
Terméklap (a termékleírás és cím kivételével) – a megadott ár euróban- szállítási feltételek ✔
Kérdezz az eladótól! üzenetküldési lehetőség ✔
További termékek az eladó kínálatából ✔
A teljes vásárlás és licitálás folyamata ✔
Vásárlás utáni értesítő levelek ✔
Érdekel gomb ✔
Segítség – súgó ✔
Ügyfélszolgálat ✔

Mostantól minden feltétel adott, hogy a Föld bármely pontjáról könnyedén vásárolhassanak a Vaterán, de a teljes sikerhez te is kellesz, hiszen minél több az angol nyelvű hirdetések száma az oldalon, annál nagyobb eséllyel érhetjük el a világot!

Sikeres határok nélküli eladást kívánunk!

A Vatera csapata

5 comments

  • Tisztelt Vatera!
    DPD csak Európa 24 országába szállít biztos őket kellene választani?
    100 karakterbe írjuk a magyar és az angol megnevezést, hogyan?
    Kellene egy külön sor 100 karakterrel az angol megnevezésnek is vagy megnövelni max 255 karakterig a meglévőt (ha lehet egy karakter számoló is jó lenne maradt/maximum)!

    • Kedves Pompea! A külföldre való nyitás még nem egy kész projekt, lesznek még benne változók az igényeknek megfelelően, így a felvetés teljesen jogos, igyekszünk a legjobb megoldást megtalálni a problémára, addig is köszönjük a türelmet! Üdv, Vatera.hu

Vélemény, hozzászólás?