Ingyenes feltöltés a Gyerek és baba kategóriában!

Játék

Kisorsoltuk listázási díj mentes napok nyerteseit! ☺️
Ezúton is gratulálunk a családi állatkerti belépőhöz mikimanok, moncsa99_t és zsanna88888 felhasználóinknak!

Az egész család imádja az állatokat, de már nem is emlékszel rá, mikor voltatok utoljára az állatkertben? Ne hagyd, hogy a borsos áru belépő visszatartson a kirándulástól, sec perc alatt megszerezheted a rávalót, csak gondolj a Vaterára! 😉

A gyerekszobai káosz szinte kifogyhatatlan az eladható cuccokból, szóval csípd nyakon a gyerkőcöt, egy kis összefogással gyorsan véget vethettek az állandó rumlinak. A felesleges kinőtt ruhák, cipők és megunt játékok feltöltéséhez azért adunk némi motivációt is:

Április 13-14. között minden újonnan listázott terméket ingyen hirdethetsz meg a Gyerek és baba kategóriában! Ráadásként, az akcióban részt vevők között kisorsolunk 3 db családi belépőt a budapesti állatkertbe!

Részletek: https://www.vatera.hu/ingyenes-feltoltes/

Hirdess feltöltési díj mentesen szombaton és vasárnap »

 

Fontos tudnivalók a listázási díj mentes hét és a hozzá kapcsolódó nyereményjáték részleteiről:

  • A termékfeltöltési díj (a továbbiakban: feltöltési díj) mentesség a 2019. április 13. 00:00:00 és 2019. április 14. 23:59:59 közötti időtartamra vonatkozik, és a Vatera (vatera.hu) valamint a TeszVesz (www.teszvesz.hu) Gyerek és baba kategóriáját érinti.
  • A változás (mentesség) csak a listázási (feltöltési) díjra vonatkozik, a Vatera és a TeszVesz díjszabásában foglalt egyéb díjakat, így a jutalékot és a kiemelési, valamint a minimálár díjakat nem érinti.
  • A kedvezmény az adott időszakban a Vatera/TeszVesz Gyerek és baba kategóriába újonnan feltöltött újonnan feltöltött (és ez időszakban elindított) termékekre vonatkozik, vagyis az újraindított termékekre nem.
  • A fenti időszakban feltöltött (és elindított) termékek a Vatera, illetve a TeszVesz szokásos listázási feltételeinek megfelelően, maximum 21 napig lesznek elérhetőek az oldalon.
  • április 15. napján 00:00:00-tól a termékek a szokásos listázási feltételekkel és díjon lesznek ismét feltölthetőek az oldalakra.
  • A termékfeltöltésre és a Vaterán, valamint a TeszVeszen történő felhasználói tevékenységre, működésre a jelen információk, valamint a Vatera Általános Felhasználási Feltételei és a TeszVesz Felhasználási Feltételei irányadóak.
  • A Dante International Kft. fenntartja a jogot a jelen listázási díj mentes hét bármikor történő felfüggesztésére, leállítására, beszüntetésére, feltételeinek módosítására.
  • A listázási díj mentes hét időtartama alatt a Gyerek és baba kategóriában újonnan listázott terméket feltöltők között kisorsolunk 3 db családi belépőjegyet a Fővárosi Állat- és Növénykertbe. A játék részletes szabályzata itt érhető el.

Vélemény, hozzászólás?