Hirdess listázási díj nélkül, és nyerj!

Játék

Kisorsoltuk listázási díj mentes napok nyerteseit! ☺️
Ezúton is gratulálunk az IKEA ajándékkártyákhoz dettee, Adamka52 és fdinacska felhasználóinknak!

Hahó, odakint száz ágra süt a nap, és te még mindig a kabát-sál-sapka kombót kerülgeted a gardróbban? Tarts velünk a szezonváltó hétvégén, add el amire már nincs szükséged és vásárolj bátran, hiszen a plusz pakolóhelyre valót most akár meg is nyerheted!

Tölts fel legalább egy hirdetést a hosszú hétvégén a Női, férfi ruházat kategóriába, és nyerd meg a 3 db 15 ezer Ft értékű IKEA ajándékkártya egyikét!

Adj fel egy hirdetést most!

Fontos tudnivalók a listázási díj mentes napok és a hozzá kapcsolódó nyereményjáték részleteiről:

  • A termékfeltöltési díj (a továbbiakban: feltöltési díj) mentesség a 2019. március 15. 00:00:00 és 2019. március 17. 23:59:59 közötti időtartamra vonatkozik, és a Vatera (www.vatera.hu) valamint a TeszVesz (www.teszvesz.huNői, férfi ruházatkategóriáját érrinti.
  • A változás (mentesség) csak a listázási (feltöltési) díjra vonatkozik, a Vatera és a TeszVesz díjszabásában foglalt egyéb díjakat, így a jutalékot és a kiemelési, valamint a minimálár díjakat nem érinti.
  • A kedvezmény az adott időszakban a Vatera/TeszVesz Női, férfi ruházat kategóriába újonnan feltöltött újonnan feltöltött (és ez időszakban elindított) termékekre vonatkozik, vagyis az újraindított termékekre nem.
  • A fenti időszakban feltöltött (és elindított) termékek a Vatera, illetve a TeszVesz szokásos listázási feltételeinek megfelelően, maximum 21 napig lesznek elérhetőek az oldalon.
  • 2019. március 18. napján 00:00:00-tól a termékek a szokásos listázási feltételekkel és díjon lesznek ismét feltölthetőek az oldalakra.
  • A termékfeltöltésre és a Vaterán, valamint a TeszVeszen történő felhasználói tevékenységre, működésre a jelen információk, valamint a Vatera Általános Felhasználási Feltételei és a TeszVesz Felhasználási Feltételei irányadóak.
  • A Dante International Kft. fenntartja a jogot a jelen listázási díj mentes hét bármikor történő felfüggesztésére, leállítására, beszüntetésére, feltételeinek módosítására.
  • A listázási díj mentes hét időtartama alatt a Női, férfi ruházat kategóriában újonnan listázott terméket feltöltők között kisorsolunk 3 db 15 ezer forint értékű IKEA ajándékkártyát. A játék részletes szabályzata itt érhető el.

 

Vélemény, hozzászólás?