Utolsó napok, de a java még csak most jön!

Játék

Karácsonyi nyereményjátékunk vasárnap éjfélig tart, de még mindig nem vagy elkésve, hiszen a legértékesebb ajándékok java még hátravan! Az utolsó 5 hópelyhes napi nyereményeket is megszerezheted, de ha 30 hópelyhed van, akkor izgulhatsz igazán, hiszen december 18-án kisorsoljuk a fődíjakat: egy Lenovo laptopot, egy Xbox One konzolt és egy Philips Smart Led tévét.

Ha egyáltalán nincs még hópelyhed, akkor se ess kétségbe, némi vaterázással egyszerűen és villámgyorsan összegyűjtheted a fődíjra valót!

Ne vesztegesd az időd, vásárolj értékhatár nélkül 5 hópehelyért, regisztrálj 3 hópehelyért, licitálj 1 hópehelyért vagy tölts fel egy hirdetést 2 hópehelyért. A gyűjtésen kívül semmi dolgod, automatikusan részt veszel a sorsoláson. Csekkold le, mennyi hópelyhet sikerült összegyűjtened:  https://www.vatera.hu/user/account/list_announced.php

Sorsolás után igyekszünk minél hamarabb kihirdetni a nyerteseket, tehát várunk vissza néhány nap múlva itt a blogon. Addig is vaterázz és gyűjtsd a hópelyheket!

játék: https://www.vatera.hu/karacsony/
GYIK és szabályzat: https://www.vatera.hu/karacsony/gyik.php

Vélemény, hozzászólás?