Vatera blog új köntösben

Fejlesztések

Hahó Vaterások!

Nagy az öröm, sok-sok év után végre új kinézetet kapott a Vatera blog. A retró stílus a múlté, most már mobilról és tabletről is kényelmesen olvashatjátok a bejegyzések. A külcsín mellet történt némi változás a kategóriáknál is, íme némi magyarázat röviden.

Aktuális – ez az egyik legfontosabb kategória, itt olvashattok a legfrissebb vaterás dolgokról, mint például az ingyenes feltöltő napok, jótékonysági aukciók vagy fontosabb események, találkozók.

TOP10 – már mindenki számára ismerős, nagyjából 4 hetente tesszük nyilvánossá, hogy éppen mire kattannak a Vaterások. 😉

Fejlesztések – itt találjátok a legfrissebb vaterás újításokat, fejlesztéseket. Eladóként és vásárlóként is érdemes figyelemmel követni a posztokat, mert szinte biztos, hogy valamilyen formában érinteni fog.

Kávészünet – a név nem a véletlen műve, éppen olyan hosszú olvasni valót találtok benne, ami belefér egy kávézásba. 😉 Profi eladó interjúk, aktuális trendek, ötletek és termékajánlók, ide mindenféle téma jöhet.

Tippek – kifejezetten vaterázással kapcsolatos tippeket- trükköket olvashattok ebben a kategóriában, nemcsak újoncoknak ajánljuk.

Vaterafutár – ide kerülnek fel az aktuális információk, az árakciók, valamint sok segítséget találtok a csomagfeladással és futár választással kapcsolatban is.

Játék – itt találjátok az aktuális nyereményjátékokat és mivel tudjuk, hogy imádtok nyerni, igyekszünk mostantól még többet játszani veletek. Legyetek résen! 😉

Használjátok bátran a témafelvetés posztot! Hatalmas segítség lenne számunkra, ha tudnánk konkrét témákról, amelyek érdekelnek benneteket. Írjatok!

Hozzászólni nem ciki! Lehet jó vagy rossz, a véleményetek mindig számít. A hozzászólás elküldéséhez kötelező a név (lehet kitalált vagy a vaterás nick) és az email cím, de az utóbbi nem nyilvános, nem kerül ki a hozzászólás mellé.

Kellemes blogolást mindenkinek! J

Vélemény, hozzászólás?