Húsvéti ajándékajánló top termékekkel

Kávészünet

 

Mi már nagyon várjuk a húsvétot, ilyenkor a tavaszi nap csak úgy szikrázik és a nyíló virágok illatától minden rosszat elfelejtünk a télnek. Ha gyerek van a háznál, akkor szinte biztos, hogy az ajándék csokinyuszik és tojások már a szekrény aljában csücsülnek, de ha szeretnél extra meglepetést is az édesség mellé, akkor mutatunk néhány olyan ajándékötletet, ami most kifejezetten népszerű a gyerekek körében.

 

Slime zselé gyurma

Évről évre mindig megjelenik egy nagy durranás a játékpiacon. A tavalyi Fidget Spinner őrület után idén a Slime zselé gyurma a menő! Számunkra hidegrázós ez a nyúlós, ragadós trutyi, de talán pont ezért, a gyerkőcök egyszerűen imádják. Ezen a linken találod a vaterás készleteket, de ha maradnál inkább a hagyományos vonalon, akkor temérdek aukciót találsz a gyurmázás, agyagozás kategóriában.

 

 

Éjjeli fény a gyerekszobába

Talán még emlékszel rá, amikor gyerekként alvás helyett azon morfondíroztál, hogy vajon mi rejtőzhet az ágy alatt? 😛 Kíméld meg a gyereket a hasonló élményektől, és szerezz be az ágya mellé egy cuki fényforrást. A Lumiluvs puszira világító állatkáknak egy kislány sem fog tudni ellenállni, de fiú utód esetén sincs gond, hiszen rengeteg éjjeli fény közül válogathatsz a Vaterán.

 

 

Az alkotás öröme

A kreatívkodás kortalan! Mindegy hogy hány éves a gyerek, színezni-rajzolni némi “bemelegítés” után még a kiskamaszok is szeretnek, az anyukákról nem is beszélve… Az alkotáshoz pedig nem árt a jó minőségű eszköz. Itt jön képbe a Crayola márka, ami jelenleg is több száz termékével képviselteti magát a Vaterán. A szuper cuccok közül szeretnénk kiemelni a maszatmentes színezőket, ami teljesen elvarázsolja a kis művészeket.

 

 

Hatchimals interaktív állatkák

Ha szeretnéd egy kicsit nagyobb volumenű játékkal meglepni a gyerkőcöt, akkor mindenképpen ezt a trendi interaktív plüssállatkákat ajánljuk. A játék némileg hajaz a régi tamagocsikra, a tojásból kikelő lényt ugyanúgy kell gondozni és szórakoztatni, viszont a Hatchimals már sokkal izgalmasabb. Megtaníthatjátok járni, táncolni, és képes megismételni, amit a gyerkőc mond neki.

Kellemes húsvéti készülődést kívánunk!

Vélemény, hozzászólás?