Irány a dombtető! Szánkó körkép a Vaterán

Kávészünet

 

Ha-hóóóóó! Azt még nem tudjuk, hogy az imáinknak vagy egyszerűen csak Holle Anyónak köszönhetjük, de nagyon-nagyon örülünk a hónak! Mi már feltúrtuk az összes csúszkáláshoz fellelhető dolgot a lakásban, tegyétek ti is, ki tudja meddig tart ez az állapot. Ha pedig nincs siklásra alkalmas járgányotok, akkor irány a Vatera, szerencsére van miből válogatni!

Na de vegyük csak sorjában, mi az amivel érdemes elindulni a dombtető felé?

hócsúszka- popsitepsi »

A lehető legkevesebb befektetéssel elérhető szórakozás. Kifejezetten azoknak ajánlott, akik amúgy is szeretnek hóban fetrengeni. Vízálló cucc erősen ajánlott!

műanyag bob »

Kicsit olyan, mint Gombóc Artúr csokoládéja. Van egyszemélyes, duplaüléses, bébi méret, kormányozható, fékezhető, márkás és nevesincs. Bármelyiket is válasszátok, ezek a hójárgányok egyszerűen elnyűhetetlenek!

retro faszánkó »

Aki kedveli a hagyományos dolgokat, mindenképpen válassza a fából készült szánkókat. Nem csak azért, mert gyerekkori emlékeket idéz, hanem mert létezik belőle praktikus, összecsukható változat, sőt kapható hozzá külön háttámlás karfa és húzókötél is.

felfújható szánkó »

Mi még nem próbáltuk, az biztos, hogy különleges élmény lehet egy óriás fánkon csúszni a lankákon! 🙂 Itt azért érdemes felkapni egy védőfelszerelést (sisak, térdvédő stb.)

tolókaros szánkók »

Igazi luxus szánokat is találtok a Vaterán! Gyapjúzsák, derékmelegítő, biztonsági öv és állítható tolókar gondoskodik arról, hogy a legkisebbek is biztonságban élvezhessék a havat.

Ha hihetünk az időjósoknak, akkor a napokban még várható bőven csapadék, úgyhogy hajrá, jó szánkózást mindenkinek!

ui: A poszthoz feltöltött mozgókép nem a véletlen műve! Sok négylábú társunk is imádja a csúszkálást, tehát legyetek résen! 😉

Vélemény, hozzászólás?