Listázási díj mentes hét a Vaterán!

Aktuális

Remek hírünk van mindazoknak, akik szeretnének némi plusz bevételhez jutni még az ünnepek előtt! Ezen a héten, egészen vasárnap éjfélig kategória megszabás és feltöltési díj nélkül tölthetsz fel minden újonnan listázott terméket a Vaterára és a TeszVeszre egyaránt!

Nézz körül otthon, biztosan találsz olyan könyvet, amit egyszer már kiolvastál vagy olyan CD-t, ami mégsem jött be annyira. Az ajándékba kapott, sosem használt grillsütőből is remek üzlet lehet, sőt azt az álomszép tűsarkút is simán eladhatod, amibe fülig beleszerettél, bár járni nem tudsz benne. Szóval elő az egyszer használt, próbált, felvett cuccokkal, most kaszálhatsz velük a Vaterán!

Tölts fel most >>

Fontos tudnivalók a listázási díj mentes hét részleteiről:

  • A termékfeltöltési díj (a továbbiakban: feltöltési díj) mentesség a 2017. november 20. 00:00:00 és 2017. november 26. 23:59:59 közötti időtartamra vonatkozik a Vatera (www.vatera.hu) valamint a TeszVesz (www.teszvesz.hu) oldalon.
  • A változás (mentesség) csak a listázási (feltöltési) díjra vonatkozik, a Vatera és a TeszVesz díjszabásában foglalt egyéb díjakat, így a jutalékot és a kiemelési, valamint a minimálár díjakat nem érinti.
  • A kedvezmény az adott időszakban a Vaterára/TeszVeszre újonnan feltöltött (és ez időszakban elindított) termékekre vonatkozik, vagyis az újraindított termékekre nem.
  • A fenti időszakban feltöltött (és elindított) termékek a Vatera, illetve a TeszVesz szokásos listázási feltételeinek megfelelően, maximum 21 napig lesznek elérhetőek az oldalon.
  • 2017. november 27. napján 00:00:00-tól a termékek a szokásos listázási feltételekkel és díjon lesznek ismét feltölthetőek az oldalra.
  • A termékfeltöltésre és Vaterán valamint a TeszVeszen történő felhasználói tevékenységre, működésre a jelen információk valamint a Vatera Általános Felhasználási Feltételei és a TeszVesz Felhasználási Feltételei irányadóak.
  • A Dante International Kft. fenntartja a jogot a jelen listázási díj mentes napok bármikor történő felfüggesztésére, leállítására, beszüntetésére, feltételeinek módosítására.

Vélemény, hozzászólás?