Licitálj és segíts a Hrubi családnak!

Aktuális

A tavalyihoz hasonlóan ismét egy nehéz sorsú magyar család karácsonyát szeretné szebbé tenni Beke Erika és Büki Péter, a barcelonai Futballarium Barcelona étterem tulajdonosai.

Ezúttal az emlékezetes 2017.03.08-ai BL Barcelona-Psg visszavágó mérkőzésére az FC Barcelonától kapott történelmi emlékmezt kínálják fel eladásra, melyet a mérkőzésen kezdő csapat dedikált (többek között Messi, Neymar, Suarez, Iniesta).

Licitálj a BL Barcelona-PSG dedikált emlékmezre, és támogasd a veszprémi Hrubi családot! »

A Hrubi család

Engedjétek meg, hogy bemutassunk nektek Pacher Ildikót, egy veszprémi édesanyát, aki egyedülállóként, rengeteg megpróbáltatás után is rendületlenül fogja össze a családot. Férje 17 éves kapcsolat után tavaly elhagyta őt, így magára maradt három gyermekével és anyagi problémáival. Lelkileg összeomlott a szakítás miatt, de végül pszichológusi segítséggel sikerült talpra állnia.

A szociális gondozó végzettségű Ildikó jelenleg egy multinál dolgozik minimálbérért, aminek a nagy részét az albérlet és a magas rezsiköltség elviszi. A maradék összegből próbálnak gazdálkodni, de a két kamasz fiú és a bölcsödébe járó kislány mellett ez szinte lehetetlen feladat. A pénzügyi nehézségei ellenére Ildikó rendszeresen fizeti a közüzemi díjakat, nincs elmaradása, lakása tiszta és rendezett. Az édesanya álma, hogy egyszer saját otthonukban nevelhesse a gyerekeket és olyan munkahelyen dolgozhasson, amellyel egyedülállóként is biztos hátteret tud nyújtani a családnak.

Nem szeretnél licitálni a mezre, de támogatnád a Hrubi családot?

Ha lehetőséged van támogatni ezt a nehéz sorsú családot, várjuk felajánlásod az alábbi alapítványi számlaszámra:

kedvezményezett neve: Mák Dóri – D.K.M. alapítvány
számlaszám:11747006-27247110 (OTP Bank)

Vélemény, hozzászólás?