Legendás aukciók backstage 1.rész

Játék

 

Halihó Mindenki! Első alkalommal jelentkezünk a Legendás aukciók játék színfala mögül. Ez alkalommal szeretnénk néhány kulisszatitkot elárulni, és megmutatni jelenleg épp hogyan áll a játék.

Köszönjük szépen az eddig több mint 900 beérkezett nevezést! Láthatjátok, hogy első ránézésre is sok az aukció, ahhoz képest ahány ténylegesen kikerül a “Ti küldtétek” oldalra. Ez bizony azért van, mert (tisztelet a kivételnek) sokan úgy gondolják remek reklám lehetőség portékájuknak, hiszen a játék sok látogatót hoz, és ki tudja, talán az áru is jobb áron kel el, mint amúgy. Illetve sokan küldenek átlagos, diliboltban kapható tucat terméket, ami amúgy vicces, de mi mégis a különleges, egyedi dolgokat keresünk, amelyek majd méltó módon beállhatnak a Vatera Legendái közé.

Szerencsére többen vagytok, akik szuper aukciókat küldtetek nekünk, mint például a zseniális nyelvezetű termékleírással rendelkező antik madaras képeskönyv, a vicces kérdésekkel-válaszokkal tűzdelt Metallica szignós léggitár, a párhuzamos és merőleges vonal készítő, kézi készülék, a Lenin és Sztálin arcképes karácsonyfadísz vagy akár a sarkatlan kocka, ami levédett találmányként új gazdát keres a Vaterán.

Ha kíváncsiak vagytok a többi beküldött aukcióra, akkor ezen az oldalon megnézhetitek, sőt aki kedvet kapott, itt nevezhet is a játékra. Plusz jó hír, hogy a fenti képen látható metróújság nem kitaláció, ha elég szemfülesek vagytok néhány példányt még beszerezhettek pár hétig a metrókocsikban kihelyezett kosarakból. Jó vadászatot!

2 comments

  • Sajnos a játékleírásban nem találtam arra vonatkozóan semmi utalást (bejelentkezési funkciót), hogy mi alapján derül ki, ki küldte be az adott linket? Kettőt is küldtem, de nem voltam bejelentkezve a fiókomba (nem kérte a rendszer) sehol nem kellett adataimat megadnom, hogy kerül be a nevem a listába -ha bekerül?

    • Kedves Lívia,
      linket beküldeni csak bejelentkezett állapotban lehet, beküldéskor az oldal átirányít a bejelentkezés oldalra, akkor is, ha a link beküldése a játék oldalán keresztül történik, illetve akkor is, ha egy termék oldalán a Termék nevezésre kattint valaki.
      Amennyiben nem irányít át az oldal a bejelentkezés lapra, az azt jelenti, hogy a felhasználó be van jelentkezve.

Vélemény, hozzászólás?