Új szállítási mód a Vaterán: postán maradó ajánlott küldemény

Fejlesztések

Kedves Vaterások!

Mint tudjátok, januártól változtak a postai levélfeladás feltételei. A 2 kg-nál kisebb súlyú “csomagocskák” eddig levélként is feladható lehetősége megszűnt, az ilyen pakkokat már csak csomagként lehet feladni, ami meglehetősen megterheli a pénztárcánkat.

Ha valamilyen oknál fogva a személyes átvétel és a Vaterafutár sem jöhet szóba, akkor megoldás lehet, ha az ajánlott küldeményünket postán maradóra kérjük. Ez azt jelenti, hogy a küldeményre összesen három információ kerülhet fel: a címzett neve, a helyi posta címe és a “postán maradó” jelzés. A címzett nem kap értesítést, így neki kell a küldeményt keresnie a postán, amit a neve alapján adnak át neki.

Mivel továbbra is szeretnénk minden igénynek megfelelni, így kérésetekre termékfeltöltéskor már a “postán maradó ajánlott levél” lehetőséget is választhatjátok a szállítási módok közül. Ha szeretnétek többet megtudni, kattintsatok a http://www.vatera.hu/help/?tutorial=postan_marado oldalra, ahol összeírtuk dióhéjban a legfontosabb információkat a postán maradó küldeményekről.

Jó Vaterázást kívánunk!

8 comments

 • Üdv.

  Tudomásom szerint postán maradó ajánlott levélküldeményhez nem lehet elsőbbségi szolgáltatást választani. Mégis, erre akarnak rábeszélni állandóan a hódmezővásárhelyi 1. sz. postán, hogy többet fizessenek az ügyfelek.
  Akkor most hogy is van ez?

  Crane

  • Kedves Crane! Sajnos a posta oldalán nem találtam ezzel kapcsolatban tájékoztatást, ettől függetlenül azt gondolom, hogy nem kötelező elfogadni az ajánlást, mondjon bátran nemet a postán. 😉 Üdv, Vatera Tünde

  • Kedves Virág! Sajnos a postán maradó ajánlott levelet nem lehet utánvéttel feladni. Ez az opció a csomagoknál működik, például a vaterafutáros MPL PostaPonton átvett csomagra az utánvét díja 50 ezer Ft-ig plusz 650 Ft (készpénz) vagy plusz 400 Ft (utalás). Üdv, Vatera

 • Üdvözlet !
  Sajnos, sehol nincs nyoma a Postai díjszabások között annak, hogy pl. a 0.25 kg vagy a 0.50 kg súlyú küldemény feladási díja ilyen formában mennyi jelenleg. Kérem, ha tud valaki ebben segíteni, írja meg nekem.
  Köszönöm !

  • Kedves István! A postán maradó ajánlott küldeményeket ebben a táblázatban találja a Magyar Posta- belföldi levél díjak “ajánlott” részénél.A jelenlegi ár 250 grammig 625 Ft, 500 grammig pedig 860 Ft. A postán maradó ajánlott küldemény mellé érdemes megrendelni pluszban az “e-értesítés” szolgáltatást (ennek díja 35 Ft), melynek nyomán a Magyar Posta tájékoztat (SMS-ben vagy e-mailben), amikor átvette vásárlód a küldeményt. Üdv, Tünde

Vélemény, hozzászólás?