12 comments

 • Sziasztok! Webox csomagautomatát használok évek óta. Nagyobb városokban van ilyen 24 órás automata. Csak 599 ft 25 kg-ig + ingyenes utánvét. 2 nap alatt megérkezik a csomag. A csomagom sosem sérült meg, nem veszett el.
  Részletek: webox.hu

 • Üdv!
  A postai csomagautomatáról nincs szó. 490 Ft a díja.
  De most egy hete 600 Ft-ot kértek érte a postán. Nem értettem, és a neten sem látok ár változást, azaz a posta honlapján. ?!?!
  A DPD a legjobb! Vaterafutárral rendelés esetén 890 Ft. Nincs ár emelés.

  • Kedves Anikó! Ez tényleg furcsa, bár elképzelhető, hogy online még nem frissítették a díjtáblát… mutattak a postán egy kinyomtatott, új díjtáblázatot, és az alapján kellett az új, megemelt díjat fizeted?

 • A postan feladhato ajanlott levelkent nem szabvany meretu level is csak postan maradora kell kerni es akkor nincs azzal gond hogy nem fer a postalladaba

 • A DPD árai is emelkedtek…890 Ft helyett 1040 Ft, így gondolom értelemszerűen a többi árkategóriája is változott. 🙄

 • Az előzetes tájékoztató szerint csak olyan nem szabványos levél adható fel ajánlottként, ami belefér a postaládába. Ez elég érdekes érvelés, mert az ajánlott levelet a postás nem a postaládába dobja be, hanem a címzett kezébe adja.

 • A postán engem is így tájékoztattak. Ezentúl ha feladok pld. egy 24.5 dkg-os ajánlott levelet, ami 6 cm magas, 20x10cm-es, csomagként 1.490ft-ért tehetem meg. Eddig ez 540 ft-ba került! A futár olcsóbb, 890, de pld. egy 300 ft-os mütyürért az is sok. Az olcsóbb termékek eladhatatlanok lesznek a szállítási költség miatt. Amit nem értek, az árkalkulátorban ugyanúgy benne van a lehetőség, nem szabvány méretű levélként ezután is feladható. Na most ez félrevezetés, vagy tényleg így van, csak a postások nem pártolják?

Vélemény, hozzászólás?