Négy kerékről két kerékre – Jótékonysági aukció

Aktuális

Valószínűleg már mindenki javában készülődik az ünnepekre, most mégis arra kérünk Benneteket, álljatok meg egy pillanatra! Ezúttal egy nagyon vidám, de mégis megható mozgalomra szeretnénk felhívni a figyelmeteket!

A Pető Intézet diákjai évről évre motoros felvonulással nyitják meg az új tanévet.  A „Négy kerékről két kerékre” megmozduláson ismert emberek motoroztatják az eddig csak kerekesszékben guruló gyerkőcöket. Hogy teljes biztonságban tudják a gyerekeket, szükség lenne még néhány bukósisakra. Mit szólnátok hozzá, ha most karácsonykor a saját gyerkőceiteken kívül, a Pető Intézet tanulóit is megajándékoznátok?

Licitáljatok a különleges szignókkal ellátott bukósisakra vagy vásároljatok támogatói jegyet! Bármelyik lehetőséget választjátok, nagyon hálásak leszünk érte! ♥

NOLAN N62 ezüstmetál zárt bukósisak jótékonysági aukció >>
500 Ft-os támogatói jegy >>

Akik aláírták: Talmácsi Gábor, Kovács István (Kokó), Szabó Győző, Gergely István, Uszkó László, Varga Viktor, Szűcs Sándor, Hajas László, Zsidró Tamás, Tóth Sándor, Harsányi Levente és Semmi-Kis Tünde aláírásával. A sisak az aláírások után védőlakk fedést kapott, így az aláírások nem kopnak majd le.

A különleges Nolan bukósisak ára és az összes felajánlott támogatás a Tégy a Pető Intézet Gyermekeiért Alapítvány számlájára folyik majd be.

Tégy a Pető Intézet Gyermekeiért Alapítvány
Székhely: 1125 Budapest, Kútvölgyi út 6.
Nyilvántartási szám: 01-01-0008207
Bankszámla: 10104105-50393800-01000007

Vélemény, hozzászólás?