Vatera Videópályázat – Szavazz és nyerj!

Játék

 

A hét elején lezártuk a videópályázat feltöltési lehetőséget, úgyhogy mostantól a szavazóké a főszerep! A kezdeti szégyenlősség szerencsére hamar elillant, az utolsó pillanatokat is kihasználva, összesen 16 kisfilm került fel a versenyzők közé, ezúton is köszönjük nekik a részvételt.

A legtöbb pályázó viccesre vette a figurát, de kaptunk olyan videót is, ami komoly segítséget nyújthat a kezdő Vaterázóknak! Nézzétek meg a beküldött videókat ( http://videopalyazat.vatera.hu/bekuldott-videok/ ) és szavazzatok a legjobbra! Fontos, hogy a „Szavazz a kedvencedre” gombot egy videónál csak egyszer nyomhatjátok meg, de ha a többi kisfilm is tetszett, akkor rájuk is voksolhattok.

Most igazán megéri véleményt nyilvánítani, hiszen a szavazók között kisorsolásra kerül egy Pokemon GO Plus, és 5 darab powerbank napelemes töltő!

Minden szavazat számít, hiszen nem kicsi a tét. A legtöbb szavazatot kapott videó beküldőjének díja 100 000 Ft, a zsűri által legjobbnak talált 3 videó készítőjét pedig fejenként 50 000 Ft-tal díjazzuk. Vegyetek részt a szavazásban, döntsétek el ti, hogy melyik kisfilm a legjobb!

Szavazási határidő: 2016. november 20. 23:59

Vélemény, hozzászólás?