A hét vaterás kereskedő-párosa: Németh János és Némethné Répás Ramóna (jános777)

Kávészünet

blog_vatera_0802_janos777

Németh János és felesége, Némethné Répás Ramóna a Vatera régi motorosainak táborát erősítik, ugyanis már több, mint tíz éve kezdődött nálunk kereskedői karrierjük. Kapcsolatuk irigylésre méltó, mivel nem csupán a magánéletben, hanem a munkában is tökéletes párost alkotnak: együttes erővel már több mint 15 500 adásvételt bonyolítottak le, és számtalan törzsvevőt tudhatnak magukénak. Értékelésük közel 100%-os, emellett 525 felhasználó jelölte őket kedvenc eladójának. János mesélt nekünk arról, hogy hogyan érték el ezt a bámulatos eredményt.

Újságcikk adta a kezdő löketet

„Egy Vateráról szóló újságcikk keltette fel az érdeklődésünket a kezdetek kezdetén.” – emlékezett vissza János. – „Akkoriban két és fél éves volt a kislányunk. Volt néhány gyerekholmink és egyéb használaton kívüli dolgunk, amit jó lett volna eladni, hogy legyen egy kis plusz hely a lakásban. Kíváncsiságból átböngésztük Ramónával az oldalt, és úgy döntöttünk, hogy feltöltünk pár dolgot, hogy kipróbáljuk, hogyan működik. Átlátható és könnyen kezelhető volt a felület, ráadásul hamar gazdára talált minden termékünk, egyszóval nagyon elégedettek voltunk az eredménnyel. Szép lassan beindult a szekér – pár évvel később arra a szintre jutottunk, hogy elhatároztuk, hogy vállalkozást csinálunk a vaterázásból.”

Játékos kedv

„Ramóna ötlete volt, hogy a játékok területére fókuszáljunk. Egyrészt akkoriban még nem nagyon volt konkurencia ebben a kategóriában, másrészt pedig azt figyelte meg, hogy a játékok kelnek el a leggyorsabban, legyen szó akár gyűjteményi darabokról, akár aktuális plüssfigurákról. Hét évvel ezelőtt megszületett a kisfiunk is, úgyhogy két gyerkőccel kivédhetetlen, hogy sok rajzfilmet nézzünk, így mindig képben vagyunk a friss mesehősökkel.” – mosolygott János. – „Az elmúlt évek alatt hatalmas készletet halmoztunk fel játékokból, a saját holmijainkat már nincs is időnk eladni, annyi időt vesz igénybe a kereskedés. Én főállásban máshol dolgozom, tehát délután szoktam a vállalkozásunkkal foglalkozni, Ramóna viszont a gyerekek mellett egész nap Vaterázik – csodálom Őt azért, hogy a gyereknevelés mellett még erre is van energiája. Elképesztő az a munka és szeretet, amit belefektet a dologba azért, hogy elégedettek legyenek a vásárlóink.”

Így nyerd el a vásárlók bizalmát!

„Noha használt játékokat árulunk, kizárólag sérülés nélküli, tiszta, szép termékeket töltünk fel, olyanokat, amelyeket mi magunk is megvennénk. Alapból válogatva szerezzük be az árut, nem pedig ömlesztve. Mindig mindent le is fotózunk több irányból, hogy a vevők alaposan megnézhessék, és eldönthessék, kell-e nekik. A postázást mindig elintézzük 1-2 munkanapon belül, és úgy csomagoljuk be a dolgokat, hogy véletlenül se sérüljenek. Ramóna édesapjának van Veszprémben egy boltja, így személyes átvételre is kínálunk lehetőséget, de ha esetleg külön igény van rá, akár nálunk is át tudja venni a vásárló a terméket, vagy pedig elvisszük neki – egyszóval igyekszünk a lehető legrugalmasabban kezelni a kéréseket.”

Retro és fiatalos egyszerre

Kíváncsiak voltunk, hogy mivel lopta be magát leginkább a Vatera sikeres kereskedőpárosunk szívébe. „Őszintén bevallom, hogy néha kipróbáltunk más hirdetési oldalakat is, de egyik sem nyerte el a tetszésünket. A Vaterát találtuk a legátláthatóbb online kereskedői felületnek, ráadásul itt kelnek el a leggyorsabban a dolgok. Az értékelési rendszer is nagyon jó ötlet, mert bizalmat kelt az emberekben, és a felhasználók komolyan veszik miatta az üzletet. Szerintem sokan azért kedvelik a Vaterát – többek között én is -, mert több érzést is átkarol: van egyfajta nosztalgikus hangulata, hiszen olyan retro termékeket lehet megtalálni az oldalon, amelyeket sehol máshol. A kisfiunk például nagy Thomas, a gőzmozdony-rajongó, és szinte az összes Thomas könyvet a Vaterán vettük meg, mert a boltokban már nem nagyon lehet kapni. Emellett a Vatera átad egy fiatalos érzést is azzal, hogy elég odaülnünk a gép elé és kattintanunk ahhoz, hogy megvegyünk vagy eladjunk valamit.” – foglalta össze véleményét János.

Üzenet a vásárlóknak

„Búcsúzóul szeretnénk üzenni a vásárlóinknak, hogy köszönjük az eddigi bizalmukat és azt, hogy a segítségünkre voltak abban, hogy ilyen szintre eljutottunk! Őszinte odaadással és tiszta szívvel dolgozunk tovább – máshogy nem is lenne értelme.”

Ha Te is kiváló minőségű játékot keresel a gyerkőcödnek, méghozzá igen kedvező áron, mindenképp böngészd át jános777 aukcióit!

5 comments

Vélemény, hozzászólás?