A hét vaterás kereskedője: Szilágyi Manuella (mmyna70)

Kávészünet

blog_vatera_0314_manuela

7 évnyi vaterázás, 38.789 adásvétel, és még mindig 100%-os pozitív értékelés. Egy cseppet sem egyszerű eljutni idáig, de lehetséges. Szilágyi Manuella, alias mmyna70 kőkemény munkával, türelemmel és töretlen lelkesedéssel érte el ezt a bámulatos eredményt.

A kezdő löket: egy régi ismerős ajánlása

„Egy régi kedves ismerősöm hozta meg a kedvemet a vaterázáshoz, még akkoriban, amikor épp GYES-en voltam a kisebbik fiammal. Ő már régóta értékesített az oldalon, és mondta, hogy itt nagyon jól pörög az üzlet. Felkeltette a kíváncsiságomat, ugyanis előtte is a kereskedelemben dolgoztam, és szívesen tevékenykedtem volna ismét ezen a területen. Bekerültem hát a Vatera eladói véráramába, és annyira megtetszett a dolog, hogy itt ragadtam. A párom is támogatott a dologban, s azóta is rengeteget segít az eladásban.” – mesélte el Manuella dióhéjban vaterás pályafutásának kezdetét.

Inspiráló kihívások

A kezdeti kíváncsiságból végül fantasztikus karrier lett. Mostanáig 3935 felhasználó jelölte kedvenc eladójának Manuellát, s ez a szám egyre csak nő. Megkérdeztük, hogy mi vezette el őt eddig a pontig. „Azt hiszem, két dolog volt, ami itt marasztalt. Az első a kereskedői vénám és a maximalizmus, ami mindig is jellemző volt rám. Egyszerűen képtelen vagyok úgy csinálni bármit is, hogy nem adom bele a teljes szívemet. Amikor elkezdtem vaterázni, még kezdetleges formában volt az online kereskedelem, így nagy kihívás volt kitapasztalni a működését. Engem viszont nem rémítenek meg a kihívások, sőt: mindig is hatalmas örömet nyújtott számomra, ha sikerült áthidalnom egy-egy akadályt.” – vallotta be Manuella mosolyogva. – „A másik dolog pedig, ami miatt hűséges maradtam az oldalhoz, az a remek felülete és a páratlan biztonság, amit az eladóknak és vevőknek egyaránt nyújt. Szuper dolog, hogy a Vaterán nem kell a vásárlóknak azon aggódniuk, hogy megkapják-e a terméket, amelyért egy kvázi idegennek elutalnak X összeget, hiszen adásvétel előtt meg tudják tekinteni, hogy a korábbi vevők hogyan értékelték az adott felhasználót. Emellett itt általában maguk a vásárlók is megbízhatóak és komoly szándékúak, így a kereskedőknek is kevesebb gondjuk akad. Szerintem egyik másik online kereskedői oldalnak sincs ilyen megbízható rendszere, mint a Vaterának.”

A ruhaeladás nehézségei

Manuella ruhaeladással foglalkozik, mi pedig nagyon kíváncsiak voltunk, hogy vajon hogyan sikerült megőriznie a hosszú évek alatt 100%-os pozitív értékelését ezen az igen kényes területen. „A bevált recept egyértelműen a vevőközpontú hozzáállás. Ha valamelyik vásárlóm nem elégedett a rendelt ruhával, szó nélkül visszaküldheti, és visszautalom a pénzét. Az online ruhaeladásban az a legnehezebb, hogy sokan nem olvassák el a ruha precíz paramétereit. Mindig feltüntetem a terméklapon az összes fontos információt (pontos méret centiméterben megadva, anyag, stb.), ugyanis már nem létezik olyan méretezés, ami a világon mindenütt egységes, s ez nagy bonyodalmakat tud okozni – én ezeket igyekszem kivédeni a precíz leírással. Különböző üzletekben teljesen mást jelent az „S-M-L-XL” skála, ezért mindig figyelmesen el kell olvasni a terméklapot, ahol megtekinthetőek a pontos adatok. Ezúton is szeretnék mindenkit arra buzdítani, hogy ha ruhát vásárol, akkor semmiképp ne elégedjen meg a fejlécben lévő leírással.”

Baráti kapcsolatok

Manuella számtalan mély, őszinte kapcsolatra tett szert a Vaterán keresztül, s éppen emiatt élvezi a kereskedői létet. „Rengeteg régi vevőm van, sokan a kezdetek óta vásárolnak nálam, s ez nagyon boldoggá tesz. Nem a pénz miatt, hanem azért, mert ez azt jelenti, hogy valamit jól csinálok. Egy eladó szerintem nem akkor lesz jó kereskedő, ha mindenáron maximalizálja az eladását, hanem akkor, ha érezteti a vásárlóival, hogy fontosak a számára. A személyes kontaktus (még ha online felületen is történik) varázsolja az eladást igazivá és élővé. Éppen ezért nagyon élvezem a vásárlóimmal megszervezett találkozókat. Szolnoki vagyok, de minden héten pénteken van lehetőség átvenni tőlem Budapesten a rendeléseket. Olyankor mindig beállunk egy kis körbe a vevőimmel, és a csomagok kiosztása után sokszor órákig beszélgetünk, mint ha ezer éve barátnők lennénk. Ami azt illeti, valóban rengeteg barátság szövődött köztünk az évek alatt.”

Az új vaterás generáció felnevelése

„A nagyobbik fiam is látja rajtam, hogy mennyire élvezem ezt az életformát, s már kérte is tőlem, hogy majd az ő vaterás karrierjét is segítsek elindítani. Természetesen örömmel fogom megtanítani neki a kereskedés minden csínját-bínját.” – mesélte búcsúzóul Manuella, széles mosollyal az arcán.

Tekintsd meg Te is mmyna70 kihagyhatatlan ajánlatait, és válogass a tengernyi csinos ruha közül!

Jövő héten ismét találkozunk!

14 comments

 • Segítsetek!

  Eddig eredménytelenül tettük fel az eladni valókat, bénák vagyunk?Netán drágán ajánlottuk a dolgokat.

  Várom a válaszokat üdv.,Margó

 • Nagyon szeretem Manuella egyedi, mindig divatos ruhaválasztékát. Vásároltam én is Tőle már több alkalommal.
  Rendkívül kedves, gyors, segítőkész és türelmes eladó!
  A ruhák közül sokat ajándékba adtam, amivel hihetetlen örömet szereztem a megajándékozott családtagnak, de én is sokat viselek közülük igen nagy szeretettel!

 • Van szerencsém ismerni Manuellát az életben.
  Azt gondolom, a sikere a családja sikere is, nem tudom, hogy mi volt előbb… de Manuella kedvessége, elhivatottsága az egész családjára igaz, személyesen is tapasztalhattam, amikor családommal rendszeresen járunk hozzájuk a helyi vásárokba.
  Szóval ez az elbűvölő hölgy nemcsak az internetes világban ilyen maximalista, elhivatott, a mindennapokban is. Minden vásárlójához van egy kedves szava, segít, még a lehetetlent megoldja.

  2 hete egy véletlen folyamán derült ki, hogy többször vásároltam már tőle a vaterán is és jót nevettünk, amikor kiderült 🙂

  Én sok sok sikert kívánok neki, nem könnyű szakma az övé.
  És sajnálom, hogy a dicséretek közé belekeveredett egy “keserű hang”.

  Kedves Nagy Zoltánnak üzenném, hogy a hölgy nem azért tud olcsó lenni, mert nem ad számlát, hanem mert nem egyetlen ruhadarabon akar meggazdagodni és persze még sok sok egyéb tényező.
  De talán leginkább az, hogy ő tényleg kereskedő, a szó legnemesebb értelmében.

  Köszönjük a klassz ruhákat 🙂

 • Én személyesen vásárolok Tőle, nagyon kedves, szimpatikus hölgy.Szeretem a termékeiket, divatosak és minőségileg kifogástalanok.

 • Ez mind szép és jó! Én is szeretnék komolyan vaterázni. Az érdekelne honnét szerzik az eladható árut és hogy oldják meg az adózást?? Azt hiszem 600 ezer Ft/év forgalom felett ez gond lehet…Köszönöm

 • Szívesen vásárolok Manuellától,mert precíz,jók a termékei és mindenre jól válaszol. No meg a tolerancia–a segítőkészség-nemcsak elvárásai vannak-hanem maximálisan segít .Mindenben segít,hogy sikeres , jó legyen amit ad.Régebben már jártam úgy másnál ,hogy nem azt kaptam amit vártam,-nála ez nem fordult elő.Többször rendeltem Tőle és pontosan postázott-időben minden megjött hiánytalanul.További jó munkát!!Gratulálok!!

 • Szívesen vásárolok Manuellától,mert precíz,jók a termékei és mindenre jól válaszol. No meg a tolerancia–a segítőkészség-nemcsak elvárásai vannak-hanem maximálisan segít .Mindenben segít,hogy sikeres , jó legyen amit ad.Régebben már jártam úgy másnál ,hogy nem azt kaptam amit vártam,-nála ez nem fordult elő.Többször rendeltem Tőle és pontosan postázott-időben minden megjött hiánytalanul.További jó munkát!!Gratulálok!!

 • Gratulálok Manuellának az elért sikerért! Sok eladótol vásároltám már eddig, de egyértelműen ő a kedvencem, nem csak azért, mert kiváló minőségű termékeket kínál korrekt áron, hanem ,mert látszik szivvel-lélelekkel vaterázik 🙂 Többször bizonyitotta már rugalmasságát, kedvességét, számára tényleg fontos a vásárló . További sok sikert kívánok!

 • Kimondhatom hogy törzsvásárlója vagyok évek óta Manuellának,barátnőim, kolleganőim és párom számára is szoktam tőle vásárolni.Első találkozás óta csak kedvességet és rugalmas hozzáállást kaptam tőle,a jó ár mellett ezek elengedhetetlenek úgy gondolom ahoz hogy ezt az elismerést megkapta.Minden problémát megold és megértő.Gratulálok 🙂

 • Igyekszünk minél több hölgyet is bemutatni, bár nem Manuella volt az első, február elsején Szimonettát (szimo76) mutattuk be, illetve jövő héten is egy hölgy eladónk fog bemutatkozni 🙂 igyekszünk javítani az arányon, persze ezt az is megszabja, hogy ki mennyire nyitott az ilyen bemutatkozásra, eddig azt tapasztaltuk, az urak jobban szeretnek szerepelni 🙂

 • Tán nem csak nekem szúrt szemet, hogy a Vaterán pillanatnyilag ezen témában – illetve hát el nem kerülhetően minden oldalon 8 profi eladó látható. Ebből 7 azaz HÉT férfi és egyetlen 1 nő. A Vatera minden oldalának “szélein”.

  Ki tudja miért…
  De biztosan nem a női egyenjogúság jegyében…
  8-ból 1 nő.

  Végre végre ismét egy hölgy!! – Legalábbis itt 🙂

  Hajrá hajrá!!!

 • Gratulálok, szép eredmény. Egy apró bibi van csak: “ÖLTÖZZ DIVATOSAN A BOLTI ÁR FELÉÉRT”. 11000 adásvétel felett nehéz elhinni, hogy ezt a tevékenységet valaki nem üzletszerűen végzi, ennek ellenére az eladó számlát nem ad a termékeihez. így azért nem nehéz féláron adni valamit. Nem irigykedek, nem akarok rosszat, csak szeretnám megemlíteni, hogy sokan ugyanezt a tevékenységet a szabályok betartásával végezzük, és nagyon nehéz olyanokkal versenyre kelni, akik más szabályok alapján játszanak ugyanabbana játékban.

 • Többször (sokszor)vásároltam mmyna70-től,bárcsak minden online kereskedő ilyen türelemmel,kedvességgel,udvariassággal kezelné a piactér többi partnerét!Csodás tőle vásárolni ezért és a termékeiért is! Gratulálok Neki, örülök az elismerésének!

 • Én többször is rendeltem mmyna70 -töl és nagyon elégedett voltam a termékeivel. Egy idő után nem találtam meg az oldalát azt hittem,hogy lehúzta a rolót.Akár hogy is kerestem,nem volt.Most örülök hogy újra megtaláltam . Köszönöm.

Vélemény, hozzászólás?