Készüljünk együtt a gyereknapra!

Kávészünet

Az előrejelzések szerint hétvégén bizakodhatunk a jó időben, így nem lehet kérdés, hogy fogjuk a családot és irány valamilyen szabadidős program gyereknap alkalmából!

A sportosabb családoknak érdemes felkeresni a Budapest Vízmajálist május 24-én. Itt egésznapos színpadi programokkal, evezős versenyekkel, kézműves foglalkozásokkal, illetve Oláh Gergő koncertjével vár kicsiket és nagyokat a Budapest Evezős Egyesület a Népszigeten az Újpesti Öbölben.

Akik másfajta szórakozásra vágynának, azokat a Városliget várja május 24-25-én, ahol térzenével, babaréttel, nemzetek utcájával, illetve koncertekkel várják a családokat. Természetesen az összes program ingyenes lesz, így a rossz körülmények között élő családok is színvonalas szórakoztatásban vehetnek részt.

Kalandos és mozgalmas napjuk lehet azoknak is, akik vasárnap a Vasúttörténeti Parkot választják, itt ugyanis a Magyar Rádió Családi Koncertje mellett a gyerekek fociversenyen is kipróbálhatják magukat, a kicsiket pedig Thomas klubsarok és Barbie játszótér várja. Az örökmozgó csemeték figyelmét olyan interaktív programok kötik majd le, mint például a hajtányozás, a kerti vasút, a lóvasút és a Csajka sínautó. A rendezvényre ráadásul a 14 év alatti gyermekek ingyen mehetnek be.

Vidéken is számtalan szórakoztató program várja a családokat gyermeknapon:

Észak-Magyarországon a noszvaji Gyereknapi Meseerdő lehet az egyik legvonzóbb választás május 25-én, ahol a családok csodálatos környezetben, varázslatos erdei hétpróbán vehetnek részt. A szervezők azt ígérik, a közösen átélt kaland mellett egy csodálatos belső utazást is átélhetünk, hogy közelebb kerüljünk önmagunkhoz, félelmeink legyőzéséhez, erényeink megismeréséhez. A részvételi díj: 500 Ft

Egerben már szombaton elkezdődnek a programok, ahol a gyerkőcök hétpróbás vitézzé válhatnak, ha teljesítik a vitézi próba feladatait, a vár kapitánya egri végvári vitézzé avatja őket! A vitézi próba feladatai: íjászat, dobócsillag, falmászás ostromlétrán, fokos-virtus, borsó a dobon, settenkedő, ágyúgolyó gurítás.

További gyermeknapi programajánlatok az ország minden részére »

Jó szórakozást kívánunk az egész családnak!

Vélemény, hozzászólás?