Itt a farsang, áll a bál!

Kávészünet

Anyukák és apukák figyelem! Az újévi álmosságnak ezennel vége, nyakunkon az izgalmas farsangi időszak! A gyerekeknek minden évben hatalmas élmény az átváltozás, remélhetőleg az idei jelmezbálra is van már néhány ötlet a tarsolyotokban. Ha mégsem, akkor sincs pánikra ok, irány a Vatera farsangi kategóriája, ahol jelenleg is több ezer maskara várja új gazdáját! A komplett jelmezek és különleges álarcok mellett rengeteg kiegészítő is fellelhető az oldalon. A hatalmas választéktól nem kell megijedni, a “Keresés szűkítése” dobozban található opciók segítségével pillanatok alatt kiigazodhattok a temérdek aukció között.

A már hagyományosnak számító hercegnős, boszis, pókemberes és kalózos maskarák mellett találhattok különleges darabokat is. A jelenleg legnépszerűbb Monster High és Transformes jelmezek mellett érdemes megnézni a kéményen a gólyafészek, gombán ülő erdei tündér, Túró Rudi vagy a sokat sejtető egyedi készítésű pumpa jelmezeket is! 🙂

Ne felejtsétek, hogy nemcsak a kicsiknek áll a bál a Vaterán! Idén ne hagyjatok ki egy farsangi bulit sem, hiszen ha felnőtt jelmez kell, ránk abban is számíthattok! Katt ide a választékért!

Jó szórakozást!

Vélemény, hozzászólás?