A producer elintézte! November 23-25-ig 0 Ft a feltöltési díj a Vaterán!

Aktuális

Kedves Felhasználóink!

Újabb jó hírünk van! A gyakornok srác producere elintézte, hogy most hétvégén ingyen tölthessetek fel termékeket a Vaterára (www.vatera.hu)! 2013.11.23. szombat 00:00-tól, 2013.11.25. hétfő 23:59-ig, tehát 72 órán keresztül listázási díj nélkül tölthetitek fel az eladásra váró termékeiteket a Vaterára!

Használjátok ki a lehetőséget, hiszen a feltöltés 0, azaz nulla forint! Jön a karácsony, mindenkinek jól jön egy kis pénz, sőt még az is lehet, hogy ezek között találja meg a gyakornok azt a tárgyat, amire szüksége lesz majd az új Vaterás reklámfilm forgatásához!

Tölts fel egy terméket INGYEN a Vaterára »

Fontos tudnivalók a listázási (termékfeltöltési ) díj mentes napok részleteiről:

  • A termékfeltöltési díj (a továbbiakban: feltöltési díj) mentesség 2013. november 23. és 25. közötti időtartamra vonatkozik
  • A változás (mentesség) csak a listázási (feltöltési) díjra vonatkozik, a Vatera (www.vatera.hu) díjszabásában foglalt egyéb díjakat, így a jutalékot és a kiemelési, valamint a minimálár díjakat nem érinti.
  • A kedvezmény az adott időszakban a feltöltött és az újraindított termékekre egyaránt vonatkozik! A változás a www.teszvesz.hu (TeszVesz) és a www.beta.vatera.hu (BetaVatera) szolgáltatásaira és díjaira nem terjed ki.
  • A TeszVesz-re feltöltött termékek meghirdetésénél a fenti időszakban a www.vatera.hu oldalra való listázás opció díjmentesen vehető igénybe.
  • A fenti időszakban feltöltött termékek a Vatera szokásos listázási feltételeinek megfelelően, maximum 21 napig lesznek elérhetőek az oldalon.
  • 2013.11.26 napján 00:00-tól a termékek a szokásos listázási feltételekkel és díjon lesznek ismét feltölthetőek az oldalra.
  • A Vaterára feltöltött termékeknek a TeszVesz-re történő átlistázási díja nem változik
  • A BetaVaterára történő termékfeltöltés során a feltöltési díjat továbbra sem számítjuk fel a http://www.vatera.hu/tolts-fel-egy-termeket-0ft-ert/ alatt leírtaknak megfelelően, de ez a kiemelésekre és egyéb, a BetaVatera díjszabásában található díjakra nem vonatkozik
  • A termékfeltöltésre és www.vatera.hu-n történő felhasználói tevékenységre, működésre a Vatera Általános Felhasználási Feltételei (a továbbiakban: ÁFF) irányadóak.

Vélemény, hozzászólás?