Fogjunk össze Győr női kosarasaiért! – Jótékonysági aukció

Aktuális

Alig néhány hete, hogy az edzőmeccsére készülődő győri női kosárlabda csapat busza súlyos balesetet szenvedett. A játékosokat hatalmas veszteség érte, remélhetőleg a testi sebek gyógyulása után lelkileg is sikerül talpra állni. A sokk feldolgozásához minden segítség jól jön, ezért az ország sportcsatornáival együtt most egy különleges jótékonysági aukcióra hívjuk Önt!

A Kosárlabda 2010 Közhasznú Egyesület a Digi Sport, a Sportklub, a Sport TV által felajánlott értékes relikviákból befolyó összeggel szeretné támogatni Fűzy Ákos és Tapodi Péter családját hozzátartozóit és a balesetben megsérült sportolókat. Nézze meg a jótékonysági aukciókat!

Csatlakozzon Ön is a rendkívüli felajánlásokhoz október 16.-ig, licitáljon az értékes sportrelikviákra vagy segítsen a támogatói jegyek vásárlásával! Álljon ismét egy jó ügy mellé, lájkolja vagy küldje tovább ismerőseinek ezt a bejegyzést, hogy minél több emberhez eljuthasson!

Ezúton szeretnénk őszinte részvétünket kifejezni az áldozatok családjainak és mielőbbi gyógyulást kívánni a lányoknak! Valamint szeretnénk már most megköszönni minden résztvevőnek a segítséget!

Vélemény, hozzászólás?