Elegáns, bőr, átmeneti? Válasszon!

Kávészünet

Bár még nem repkednek a mínuszok, mégis kizárt, hogy melegebb ruhanemű nélkül induljunk útnak a csípős reggeleken. Ön beszerezte már az idei kabátját vagy még mindig a tavalyelőtti darabot hordja? Kattintson bátran ruházati kategóriánkra és találja meg legújabb kedvencét! Több ezer kabát közül választhat pénztárcájának, ízlésének megfelelően a Vatera női és férfi részlegből egyaránt!

Elegáns
Ha elegáns stílusra vágyik, válasszon a szebbnél szebb szövetkabátok közül vagy szerezzen be egy melegebb blézert, ami tökéletesen megfelel egy őszi délutánon. Ha kedveli a laza, elegáns vonalat, akkor nézzen körül a poncsók között!

Sportos
Legyen elsődleges szempont a kényelem és a minőség! Nézze végig a legkedveltebb sportmárkák választékát (Nike, Abercrombie, Columbia), és biztosan megtalálja az igazit!

A farmerból és a bőrből készült kabátokat direkt nem soroltuk egyik kategóriába sem, hiszen kiegészítőktől és a ruházatunk többi darabjától függően a sportos és az elegáns vonalban is tökéletesen megállják a helyüket! A választás az Ön kezében van, viseljen olyan ruhadarabokat, amelyek nemcsak híven tükrözik stílusát, de megvédik a szeszélyes időjárástól is!

Kellemes őszi hétvégét és jó vásárlást kívánunk!

Vélemény, hozzászólás?