Lendüljön formába!

Kávészünet

Szerintünk nem létezik olyan ember a földön, aki ne szeretne elismerő pillantások közepette végigsétálni a medence partján! Mivel az igazi nyár még várat magára, így van még néhány hete arra, hogy Ön is formába lendüljön!

Első lépésként hagyja el az étrendjéből a finomított szénhidrátokat (fehérliszt, cukor) tartalmazó ételeket és fogyasszon minél több zöldséget, gyümölcsöt, húst, tojást, sajtokat.  Az egészséges étkezést egészítse ki némi mozgással és az eredmény nem fog elmaradni. Ha már lement az első néhány fölös kiló, könnyebben és nagyobb kedvel fog sportolni! Ezúttal ne hagyja magát, ne engedje, hogy kifogásokat gyártson saját magának! Nem igaz, hogy a mozgáshoz vastag pénztárca vagy temérdek szabadidő szükségeltetik! Elég egy futócipő vagy néhány barát és egy labda, a délutáni tévésorozat helyett máris megvan a napi testmozgás.

Tudta Ön, hogy testünk edzés közben a fájdalom elűzésére endorfint, azaz boldogsághormont termel? Próbálja ki, és ajándékozza meg saját magát egy egészséges, jókedvű és nem utolsósorban karcsú testtel. Minden csak Önön múlik, tegye meg az első lépést most az egészség és a fittség felé!

Sport, fitnesz eszközök a Vateráról »

Vélemény, hozzászólás?