Újra 1 Ft-os aukciók a Vaterán!

Játék

Örömmel jelenthetjük be, hogy ismét itt vannak a közkedvelt 1 Ft-os aukciók! Május 6. és 19. között minden nap vadonatúj, értékes termékek kerülnek fel az oldalra, minimálár nélkül és mind 1 forintról indítva! Kövesse oldalunkat, licitáljon és szerezze meg remek ajánlatainkat kedvező áron! Ez alkalommal is a legnépszerűbb termékek közül válogathat, licitáljon digitális fényképezőgépre, LCD TV-re, wellness hétvégére vagy az újdonságnak számító Vatera és EFOTT ereklyékre! Nézze meg jelenleg is futó 1 forintról indított ajánlatainkat! »

Az alábbiakban előre válaszoltunk néhány fontos kérdésre, licitálás előtt, kérjük olvassa el!

Miben különlegesek ezek az árverések?
Csak vadonatúj és kifejezetten keresett termékek árverését indítjuk az akció időtartama alatt. Az aukciók különlegessége, hogy minden termék 1Ft-ról indul, minimálár nélkül. Az árveréseken minden esetben ugyanúgy licitálhat, mint bármelyik más vaterás vagy teszveszes termékre.

Melyek a résztvevő termékek?
A termékeket a felhasználók által legkeresettebb kategóriákból választottuk ki: laptop, iPhone, tablet, háztartási gépek, szépségápolási kisgépek, márkás divattermékek, utazások, ékszer, óra, különleges vaterás ereklyék és számtalan más termék vár Önre!

Mikor kerülnek fel a Vaterára és a TeszVeszre az aukciók?
2013. május 6. és 19. között minden nap újabb és újabb 1 Ft-os kiemelt aukciókra lehet licitálni.

Mikor járnak le az egyes aukciók?
Minden aukció 7 napig tart. Az egyes aukciók pontos lejáratát, tehát a licitálás határidejét mindig az adott aukció terméklapján találhatja.

Hol tudom átvenni és hogyan tudom kifizetni a terméket?
Ha Ön nyer az aukción, a megvásárolt terméket az azt forgalmazó partnerünknél tudja átvenni, és neki kell kifizetnie a vételárat is. Egyes partnereinknél lehetőség van személyes átvételre is, de minden esetben választhatja a postai illetve futár általi kézbesítést.

A licitált termék oldalán bővebb információt talál az adott termék szállítási és fizetési feltételeiről.

Vélemény, hozzászólás?