Illatok nőnapra

Kávészünet

Hamarosan itt a nőnap, és ha szeretné idén a szokásos virágcsokor helyett valami maradandóbb ajándékkal köszönteni a szívének kedves hölgyet, akkor van egy remek ötletünk! A tavasznak és az éledező természetnek köszönhetően, szinte mindenki frissülésre, változásra vágyik! Egy új illat pedig remek kezdet lehet ehhez, hiszen közvetlenül az érzékeinkre hat, ezáltal nagy hatással lehet a közérzetünkre, mindennapjainkra.

A parfüm vásárlás azonban nem annyira egyszerű feladat, mint azt elsőre gondolnánk. Válasszunk olyan parfümöt, amely passzol a hölgy stílusához, életviteléhez és korához.

A virágos illatok a leggyakoribb és legbiztonságosabb parfümtípusok. Minden korosztálynak és minden alkalomra tökéletes. (jázmin, rózsa, orgona, nárcisz, jácint, frézia, narancsvirág, tubarózsa)
Virágos illatú parfümök a Vaterán »

A gyümölcsös parfüm illatok a lendületet és az energiát képviselik. Tavaszra és nyárra is tökéletes választás lehet. (alma, cseresznye, ribizli, málna, sárgabarack, őszibarack, dinnye)
Gyümölcsös illatú parfümök a Vaterán »

A fás parfümök elsősorban a természetkedvelő hölgyekhez passzolnak, akik imádják az erdők, fák és levelek illatát. (szantálfa, pacsuli, vetiver, tölgy, cédrus, gaiac fa)
Fás illatú parfümök a Vaterán »

A zöld illat egyet jelent a természetességgel, frissességgel és fiatalossággal. Remek választás azoknak, akik szeretnének visszafogottabban illatozni.(galbanum, ibolyalevél, jácint, rebarbara, borostyánlevél, petitgrainolaj)
Zöld illatú parfümök a Vaterán »

Az orientális (keleti) illat erőteljes, magabiztos és szexi. Legyen óvatos a választásnál, mert nem mindenki képes viselni ezeket az illatokat.(borostyán, vanília, pézsma, egzotikus virágok, kardamom, gyömbér, fahéj, szegfűszeg)
Keleties illatú parfümök a Vaterán »

A fenti linkek is mutatják, hogy a Vaterán óriási a parfüm választék. De ne hátráljon meg, kérjen bátran segítséget, kérdezzen az eladóktól, ha bizonytalannak érzi magát! Kívánjuk, hogy legyen sikeres és illatos a nőnapi meglepetés!

Vélemény, hozzászólás?