Álarcot fel!

Kávészünet

Már csak néhány nap és itt az igazi farsangi szezon! Ez az időszak elsősorban a gyerekeknek kedvez, egymást követik a farsangi bulik akár óvodáról, akár iskoláról legyen szó. Nehéz feladat évről évre újabb és újabb jelmezötletekkel előállni, de ha egy kicsit megmozgatjuk a fantáziánkat, akkor a határ a csillagos ég. Ne mérgelődjön, ha nincs ötlete vagy egyszerűen csak időhiányban szenved! Kattintson ide és egy kis leleményességgel fantasztikus jelmezeket szerezhet be a Vaterán!

A jelmezek száma évről évre folyamatosan növekszik az oldalon. Jelenleg is több mint 10 ezer jelmez közül válogathatnak a farsangra készülő vásárlók, így nem is meglepő, hogy a „jelmez” keresőszó már január első hetében felkerült a Vatera TOP10-es listájára.

A választék idén is óriási! A jelmezektől kezdve, az álarcon át, egészen a legapróbb kiegészítőkig szinte mindent megtalál az oldalon. Íme, egy kis ízelítő a választékból: boszorkány, varázsló, kalóz, cowboy, Robin Hood, Star Wars, Pókember, szellem, Barbie, sárkány, ördög, angyal, indián, denevér, királylány, cica, bohóc…

Jó mulatást kíván,

A Vatera Csapata

Vélemény, hozzászólás?