Vaterázzon a télből a nyárba

Játék

Elege van a januári szürke égboltból és az állandó latyakból? Játsszon velünk legújabb nyereményjátékunkon és vaterázza magát melegebb éghajlatra! Gyűjtse vásárlásaival a Vatera-mérföldeket és nyerjen minden nap! 2013. január 14. és február 10. között minden vaterás vásárlásért (értékhatár nélkül) Vatera-mérföldeket kap.

Nézze meg most, mennyi mérföldet sikerült eddig gyűjtenie! Ne felejtse, hogy 1 Vaterán elköltött Forint = 1 Vatera-mérföld! Az összegyűjtött mérföldjeinek száma alapján különböző napi- és heti nyereményekért izgulhat, illetve a játék végén a legszerencsésebbek elrepülhetnek Tunéziába, Egyiptomba vagy egy Hawaii álomnyaralásra.

Napi nyeremények

A játék alatt minden nap utazással kapcsolatos termékeket sorsolunk a legalább 2000 Vatera-mérfölddel rendelkező felhasználóink között.

Heti nyeremények

Minden játékhét végén 2 fős hétvégi wellness pihenés nyerhetnek a legalább 5000 Vatera-mérfölddel rendelkező felhasználóink.

Fődíjak

A játék végén minél több mérfölddel rendelkezik, annál értékesebb utazásokat nyerhet!

Legalább 10 000 Vatera-mérföld
8 nap/7 éj a tunéziai El Moruadi Mahdia 5 csillagos szállodában, repülővel, all inclusive ellátással

Legalább 15 000 Vatera-mérföld
8 nap/7 éj Egyiptom/Hurghada Caribbean World Resort 5 csillagos szállodában, repülővel, all inclusive ellátással

Legalább 20 000 Vatera-mérföld
Aqua Aloha Surf Waikiki Hotel, Waikiki Beach, 2 főre repülővel

+Extra nyeremény okostelefonos Vaterásoknak
Ha a játékidő alatt mobillal vásárol a Vaterán egy összegben legalább 5000 Ft-ért, akkor a játék végén sorsoláson vesz részt, ahol egy 2 fős wellness hétvégét nyerhet. Bővebben a mobil alkalmazásainkról itt olvashat!

További információk a nyereményekről és a nyertesekről!

Sok szerencsét kívánunk!

A Vatera Csapata

Vélemény, hozzászólás?