Új év – új élet

Kávészünet

Az év első hónapja mindig a megújulást, valami újnak a kezdetét jelenti. Ha szilveszterkor kimaradt, akkor ezekben a napokban biztosan teszünk néhány olyan ígéretet, amit végül vagy sikerül betartanunk vagy nem. Ön melyik fogadalmat szeretné megvalósítani az idén?

Mostantól mindig rendet tartok!

Szabaduljon meg a már nem használt kacatoktól és szedje rendbe a lakást, majd a felesleges dolgokat tegye fel a Vaterára! A megtisztult környezet vonzza magához a pozitív energiát, és az aukciózással a pénztárcáját is feltöltheti az újévben.

Mostantól egészségesebben élek!

Ez az időszak tökéletes alkalom arra, hogy változtasson az életmódján, rossz szokásain. A fogadalom betartásához szüksége lehet néhány új kellékre a konyhában (pl. gyümölcscentrifuga vagy párolóedény) vagy beszerezhet akár egy fitneszgépet is. A kezdet mindig nehéz, de ha összeállunk néhány baráttal, akkor a sport remek időtöltéssé válhat!

Mostantól odafigyelek a megjelenésemre!

A mondás szerint csak a belső számít, de az első benyomás mégis mindig a külső alapján dől el. Éppen ezért fontos a jó megjelenés, legyen az szülői értekezlet vagy akár egy állásinterjú. Frissítse fel ruhatárát néhány nőies darabbal (pl. csizma és felső) és máris sokkal magabiztosabb lesz.

Mostantól nem hagyok ki semmilyen új lehetőséget sem!

Előfordul, hogy kényelemből vagy félelemből elutasítunk olyan lehetőségeket, amiről sejtjük, hogy jó lehet, mégis a bizonytalanság miatt nem merünk belevágni. Aki mer, az nyer! Csak úgy tud előre lépni az életben, ha nyitott az új dolgokra. Vágjon bele bátran az ismeretlenbe, és biztosan nem fogja elszalasztani élete nagy lehetőségeit 2013-ban!

Sikeres Új Évet kívánunk!

A Vatera Csapata

Vélemény, hozzászólás?